Categorii
Utile

Am nevoie de parerea ta. Alege AICI ce vrei sa citesti la casadex.ro

sondaj

Am creat un sondaj care ne va ajuta pe toti. Intrebarea este „Ce gen de articole iti place sau ti-ar placea sa gasesti in blogul casadex.ro, iar prin raspunsul tau vom sti pe ce sa ne axam in viitor. In plus, in acest fel tu vei gasi la noi exact ce te intereseaza:).


Asadar, bifeaza mai jos, in sondaj, variantele preferate de tine, alegand una sau mai multe optiuni din cele prezentate: amenajari interioare, constructii la rosu, amenajari apartamente, gradini sau tipuri si modele de proiecte.

Asteptam cu interes parerea ta.

Cu drag,
CasaDex.ro – cel mai citit blog Home&Deco din Romania!

[poll id=”7″]

4 răspunsuri la “Am nevoie de parerea ta. Alege AICI ce vrei sa citesti la casadex.ro”

sunt de parere ca ar fi bine sa publicati si scheme (desene,fotografii )pentru constructi de ;garaje ,foisoare ,magazii,beciuri,mansarde .
Materialele necesare cum se realizeaza armaturile pentru exemplele de mai sus .Ar mai fi bine sa ne dati si soluti de materiale recomandate de constructori si modul lor de utilizare .Soluti eftine si usor de realizat de cei care au acet hoby si carora le place sa mestereasca cate ceva pe langa casa .
In continuare va doresc viata lunga si tineti-o tot asa pentru ca faceti o treaba buna .

Cred ca ar fi de foarte mare ajutor ptr cei care sunt la ,,inceput de drum”(fie ca este vorba de o casa sau apartament)PROMOTIILE in derulare de la diferite magazine de profil(ptr mobilier,obiecte sanitare,materiale de amenajari interioare,centrale termice).Sunt detalii care ne-ar ajuta foarte mult.

Buna ziua stimata Redactie,in primul rand vreau sa va multumesc pt ca existati, in al doilea rand v-as sugera ca pe viitor sa faceti un control s-au o selectie a materialelor si a lucrarilor pe care ni le aratati,sunt materiale si lucrari care merita cumparate vazute si publicate,dar sunt deasemenea materiale si lucrari care nu merita cumparate publicate si nici macar promovate?Sunt Chiciuri improvizate si materiale de proasta calitate.V-as mai sugera ceva, in privinta constructiilor daca ati sesizat si Dv,cand cineva doreste constructia unei case apar”Meseriasii”ca Hienele si incep sa dea cu preturi,jicniri si cu explicatii care mai de care mai interesante,aici puteti Dv interveni si sugera un limbaj de bun simt.Eu cam atat am avut de spus, si daca nu va suparati as incheia cu ce a zis Unchiu,Dostoievski:,,Marea taina a existentei umane nu consta in a trai,ci in a sti pentru ce traiesti!…Chao

Buna ziua.
Este de interes general acest site si stiu ca promoveaza fara nici un interes meschin ceea ce noi trebuie sa avem: cerere si oferta.
Nu sunt de acord insa cu ceea ce a cerut domnul Andrei in comentariul de mai sus pentru simplul fapt ca un hobby nu se poate transpune in constructia unei case. A explica cum se realizeaza armaturile nu inseamna altceva decat a impinge in zona „do it yourself” o activitate deosebit de importanta si riscanta deopotriva cu cel mai mare impact asupra sigurantei unei case. Sa lasam totusi pe seama profesionistilor acest segment al rezistentei constructiilor…
In ce priveste preturile aruncate de constructori, ele (actiunile lor) nu fac decat sa anime un pic piata aceasta a constructiilor. Nu poate fi facuta responsabila redactia pentru afirmatiile altora ci dimpotriva, merita laude pentru lipsa cenzurii la adresa participantilor la dialog. In fond, clientul este liber sa construiasca cu cine vrea si, de cele mai multe ori, cel ce intreaba pe site, intreaba doar consultativ, el fiind deja angrenat intr-un proces de negociere nedorind altceva decat sa „ajusteze” pretul deja cunoscut.
Apreciez profesionalismul dvs. si poate inserati comentarii despre cauzele ce duc la degradarea severa a unei case, de la fundatie, la banala vopsea cu „ioni de argint”, poate invatati oamenii ce inseamna VOC, rezistenta la compresiune si, ca un hobby, o rubrica in care omul sa vina si sa-si posteze propriul proiect, de la idee, la finalitate, cu posibilitatea adaugarii schematice a bugetului alocat. Astfel, se va raspunde la stresanta intrebare: cat ma costa sa ridic o casa „la gata”.
In rest, numai de bine!
Spor!
Bogdan Sterea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *