Categorii
Intrebari de la cititori

Au aparut crapaturi si infiltratii de apa in sapa garaj

Am turnat placa de beton peste garaje cu CIFA, am izolat cu folie bituminoasa cu suprapunere si lipire cu flacara data de un arzator cu butelie, peste care am turnat sapa, manual.
Aici apare problema, deoarece turnarea s-a facut in trei reprize, in aceeasi zi, dar cu intrerupere pt masa oamenilor, etc.


Aceasta terasa este neacoperita si zonele de turnare lucreaza diferit la temperatura, astfel ca intre ele au aparut crapaturi iar apoi si infiltratii de apa. Ce sa fac pt a repara situatia?
Va multumesc pentru sugestii !

Intrebare de la Soldiny, pe adresa redactiei: Au aparut crapaturi si infiltratii de apa in sapa garaj

2 răspunsuri la “Au aparut crapaturi si infiltratii de apa in sapa garaj”

Salut Soldiny,imi pare rau de ceea ce ti sa intamplat,dupa parerea mea nu ai ce face trebue sa o mai torni inca odata,dar de aceasta data inainta de lucrare oamenii sa fie cu burtile pline?Daca poti sa-i bagi ceva armatura cue metalice s-au bumbac,dar te rog sa mai astepti sa se racoreasca timpul,deoarece acum este foarte cald.Spor la lucru

salut!Te anunt ca exista solutii de etansare fara sa mai torni nimic.Singura conditie e sa se usuce bine sapa.Nu se poate etansa pe umezeala.pentru materiale si executie va stau la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *