Categorii
Obiecte de Mobilier Utile

Biroul de acasa. 5 modele cu imagini si preturi

Mai sunt doar cateva saptamani pana la inceperea noului an scolar. Asta inseamna ca mai avem timp sa ne ocupam de amenajarea unui loc dedicat studiului pentru copiii nostri, daca n-am facut-o pana acum.


Va propunem astazi 5 modele de birouri, prevazute cu sertare, rafturi si alte spatii de depozitare pentru carti, caiete si accesorii pentru scris.

1. La magazinul Kika gasiti in oferta actuala biroul Jumbo, proiectat pentru a fi montat pe colt, la pretul de 699 lei. Designul ergonomic al biroului din imagine permite depozitarea cartilor, caietelor, dar si a calculatorului, cu toate componentele si accesoriilor acestuia: monitor, tastatura, unitate, imprimanta etc. Biroul este realizat din PAL de culoarea nucului cu usa si sertar de culoare alba.

birou colt jumbo kika

2. Un alt birou pe colt este disponibil in oferta magazinului Ikea, la pretul de 569 lei. Disponibil in doua variante cromatice, pe alb sau negru, biroul Micke poate fi integrat cu usurinta in camera unui elev sau student, fiind prevazut cu mai multe rafturi de depozitare in partea superioara, dar si cu spatii pentru PC.

birou alb micke ikea

3. Biroul Ever de la Kika este o alegere foarte eleganta pentru camera unei eleve, datorita designului simplu si a paletei cromatice folosite in realizarea lui (alb si baltimore). Biroul este dotat cu o comoda cu un sertar si un dulapior cu usa ce se deschide pe verticala, o etajera compusa din trei rafturi, proiectata in partea inferioara a biroului si un raft pe care pot fi depozitate carti, caiete sau alte obiecte necesare studiului.

birou ever alb kika

4. Revenim la Ikea, unde ne-a placut ansamblul de birou Expedit, compus dintr-un birou si o etajera, la pretul de 449 lei. Modelul din imagine, dotat cu picioare reglabile, pentru a fi adaptat cu usurinta si pe suprafete cu denivelari, este disponibil in trei variante cromatice: alb, negru si mesteacan.

birou biblioteca expedit ikea

5. Modelul de birou Beta, oferit de magazinul Dedeman, la pretul de 274 de lei, este disponibil in trei variante de culoare: stejar sonoma (ca cel din imagine), fag si wenge, pentru a putea fi asortat cu usurinta celorlalte piese de mobilier din camera copilului. Este realizat din PAL si are urmatoarele dimensiuni: latime 121,5 cm, adancime 49,5 cm si inaltime 75,5 cm.

birou stejar dedeman

3 răspunsuri la “Biroul de acasa. 5 modele cu imagini si preturi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *