Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Castiga spatiu in baie, cu ajutorul rafturilor si dulapurilor de sub cada

solutii depozitare cada baie micaStim cu totii ca baia este una dintre cele mai folosite incaperi ale unei case. Si pentru ca este folosita de toti membrii unei familii, depozitam in baie o sumedenie de lucruri si obiecte, ce tin de igiena personala: prosoape, creme, lotiuni, sampoane, produse de curatat, uscatoare si perii de par, aparate de tuns etc.


Atunci cand avem o baie mare, depozitarea tuturor acestor obiecte si accesorii este destul de simpla, prin achizitionarea unui set de mobilier pentru baie, prevazut cu rafturi si sertare incapatoare.

Problema depozitarii intervine in cazul bailor mici, in care incap, cu greu, obiectele sanitare obligatorii (cada, vas wc si chiuveta), posibilitatea montarii unor dulapuri de baie fiind absolut imposibila. In asemenea situatii suntem nevoiti sa cautam solutii de depozitare neconventionale.

rafturi depozitare cada baie

Pe langa rafturile si etajerele suspendate, putem folosi spre depozitare spatiul de sub cada, prin constructia unei carcase pentru incastrarea cazii, prevazuta cu sertare, rafturi si dulapuri secrete, dotate cu usi culisante, usor de manevrat.

Rafturile si dulapurile de sub cada vor fi proiectate in functie de forma, dimensiunea si pozitia cazii din baie. In acest fel, putem pastra, fara sa ne mai incurce, toate produsele de curatenie, prosoapele si alte accesorii indispensabile igienei personale.

Cum ti se pare aceasta idee de folosire a spatiului de sub cada?

rafturi depozitare sub cada

solutii depozitare cada baie mica

rafturi laterala cada

5 răspunsuri la “Castiga spatiu in baie, cu ajutorul rafturilor si dulapurilor de sub cada”

Buna ziua. Si eu sunt interesat de acelasi sistem, la fel ca Florin… De unde putem cumpara?

Acelasi interes precum mai sus.
Adrian, Florin, ati primit/gasit vreun raspuns?
Multumesc anticipat.

Am gasit ceva foarte asemanator:
jollycluj. ro/SMART,-ALB,-CADA-160X80,-DREAPTA–SIFON-PE-STANGA,-S301-118_11426p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *