Categorii
Intrebari de la cititori

Caut costructor pentru un gard cu plasa zincata fara bordura de beton

Caut un costructor pentru un gard cu lungime de 80 ml cu inaltimea de 2 m. Nu sunt inca hotarat din ce sa il construiesc. M-am gandit pentru varianta de gard cu plasa zincata fara bordura de beton si stalpi de fier sau astept o alta solutie si bineinteles un pret.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Caut costructor pentru un gard cu plasa zincata fara bordura de beton.

12 răspunsuri la “Caut costructor pentru un gard cu plasa zincata fara bordura de beton”

PENTRU GARDUL DE PLASA ZINCATA TREBUIESC STALPI NEAPARAT ALTFEL NU VETI AVEA DE CE SA PRINDETI PLASA.
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA TEL.-0765563087
CU RESPECT.
ALEXANDRU TUDOR

Buna ziua.
Se poate realiza gard din absolut toate materialele de constructie. Un gard nu este altceva decat un zid despartitor intre proprietati.
Din pacate, inca, la noi in tara, nu s-a renuntat la garduri. Daca veti calatori in vest veti vedea ca gardul este ori ceva simbolic ca in Marea Britanie, tarile scnadinave sua baltice, ori sunt inexistente ca in germania, olanda, belgia, samd. Sunt zone la noi unde gardul abia masoara 1 m.
Incheind aceasta mica introducere, doresc sa va spun ca daca aveti de gand sa cultivati ceva pe teren, recomandat este sa faceti un gard prin care sa circule vantul si sa nu umbreasca. Daca aveti vecini OK atunci puteti adopta construirea unui gard de semiinaltime. Daca doriti sa va baricadati in propria curte atunci este clar, va trebuie un gard din caramida.
La toate gardurile, trebuiesc stalpi intermediari de sustinere si CU CAT ESTE MAI MARE LUNGIMEA, CU ATAT TREBUIE CA ACESTI STALPI SA FIE MAI ADANC INFIPTI IN PAMANT. Acest subiect il dezvoltam impreuna pe e-mail.
De regula, la un gard din sarma zincata, adancimea este de 0,8-1 m. Distanta intre stalpii din profil rectangular 30×50 sau 30×60 sau 40×60 sau oricare alta cota, minim grosime 2 mm al profilului fiind de 2 m.l.
La un gard din lemn, stalpii intermediari ii puteti fixa la 2,5 m.l.
La un gard din caramida, puteti amplasa stalpii la 3 m.l.
Cel mai ieftin, este clar, este un gard din material lemnos, de rasinoase, dezavantajul fiind maopera mai ridicata. Urmeaza gardul din plaza zincata unde costul este mai mare la materiale dar are o manopera mai mica. Cel mai scump si cel mai rezistent este cel din caramida. La 80 m.l. de gard, o sa va intre cu aproximatie 32 de m3 de caramida, aproximativ 9.5 tone de tencuiala (pe o parte) si beton x m3 in afara de armatura. Sunt case ce insumeaza aproximativ 60 de m.l. de zidarie, dvs. practic, daca alegeti aceasta varianta, veti mai cnstrui o casa.
Materialele pentru un gard, fara postament, cu stalpi 30×60 mm, la 1 m adancime, din 2 in 2 m.l. cu panouri din plasa zincata la 2 m inaltime va costa undeva la ~75 lei/m.l. cu tot cu TVA.
Materialele ptr un gard, fara postament din beton, cu stalpi 30×60 mm, la 1 m adancime, din 2,5 in 2,5 m.l. cu astereala baituita si lacuita, la 2 m inaltime va costa undeva ;a ~60 lei/m.l. cu tva
Un gard din caramida va costa aproximativ 120 lei/m.l. la 2 m inaltime.
Oferta mea pentru manopera este:
1 gard sarma zincata 25 lei/m.l.
2. Gard material lemnos 40 lei/m.l.
3. Gard caramida 80 lei/m.l.
Am luat in considerare faptul ca este vorba despre 80 m.l.
In speranta ca v-am oferit suficiente informatii pentru a lua o decizie, va astept cu un e-mail la bsterea@yahoo.com
Cu stima.

Putem realiza gardul dorit de dvs. daca amplasamentul este in Bucuresti sau imprejurimi.
tel. 0728054612

Buna ziua,

Ma intereseaza un gard din sarma zincata si stalpi pentru o suprafata de aprox 76ml. Dechidere de 17m si adancime de 21m.
Vreau un pret cu tot cu manopera si sa stiu cat dureaza.
Locatia este in Bragadiru (Haliu).
Stie cineva daca am nevoie de autorizatie?
Multumesc,
Andrei
0721.720.282

PT.orice tip de const. inclusiv cort [ montat mai mult de 48 ore ] aveti nevoie de autorizatie ,o sa radeti chiar si pe aleile betonate din curte. daca doriti constructor cu experienta raspundeti pe mail [sory695@yahoo.com sau 0764822368

Buna ziua,

M-ar interesa constructia unui gard din panouri bordurate in Corbeanca, Ilfov, de aproximativ 10 ml, cu o inlatime de 2 m, si doua tarcuri pentru caini tot din panouri bordurate.
– Pentru gard as prefera folosirea de panouri zincate de 2,5 x 2 m cu stalpi introdusi in fundatie de beton (jgheab);
– Pentru tracuri as preferea folosirea de panouri plastificate doua de 2.5 x 2m din care sa se decupeze doua porti (cu balamale si zavor) si doua panouri de 2 x 2m.
Va rog sa-mi spuneti un pret total, care sa includa materiale (panouri, stalpi, betonul pentru jgheaburi) si manopera.

Alexandru Enescu,
0721295802

Este o firma în Ungaria care îți construiește gardul 1m.l. cu materialele lor 14.50 lei. Nu găsești în românia o firma serioasa sa-ti fac un gard din plasa , numai pamblicari ,vreau toți bani înainte și după aia nu îi mai găsești ,și vreau și scump 25 lei m.l. numai manopera. Noi ca popor nu suntem serioși și trebuie sa treacă vreo 100 de ani ca sa ne putem schimba.

Ma puteti ajuta cu oferta manopera pentru montaj plasa sudata (60 ml). Exista bordura de ciment si stalpi metal la distanta de 2.65 m unul fata de altul.
Multumesc

Caut un constructor pentru efectuarea unui gard cu stâlpi de beton și plasa galvanizata , înălțime 1,8 -2metri , metri liniari in jur de 90 , cu o poarta simpla la intrare , pentru a putea intra cu camionul . A-și dorii să știu cât mă costă , locatia este Albești curtea de Argeș . Vă mulțumesc anticipat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *