Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce este mai rezistent si mai ieftin? Tencuiala decorativa sau lavabila?


La o suprafata de 260 metri patrati exterior ce ar fi mai rezistent si mai ieftin tencuiala decorativa sau lavabila de exterior?
Este o biserica si prin urmare multi copii care se joaca langa pereti.
multumesc


Intrebare de la Mia, pe adresa redactiei: Ce este mai rezistent si mai ieftin? Tencuiala decorativa sau lavabila?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

NECULAI ADRIAN in august 11th, 2013

Buna ziua!Referitor la intrebarea dumneavoastra mai reziztent ar fi tencuiala decorativa,dar din pacate nu este si mai ieftin !!!!Detinem echipe muncitori policalificati in renovari biserici inclusiv contracte in derulare la biserici si nu numai ,daca doriti executia lucrarii ne puteti contacta la tel. 0732594769-0766895518 argimargconstruct@yahoo.ro

Bogdan Sterea in august 12th, 2013

Buna ziua.
Daca va intrebati ce este mai ieftin pentru urmatorii 5 ani, este clar ca vopseaua lavabila pentru exterior. Daca va intrebati ce este mai ieftin pentru urmatorii 12-15 ani, va raspund clar: sunt la fel dar daca intrebati care lucrare e mai ieftina peste 18 ani, este clar ca decorativa este cea mai buna.
In schimb, la calitate, tencuiala decorativa este net superioara vopselei lavabile. Daca veti alege aceasta varianta, desigur ca va trebui sa urmariti ca echipa care va veni sa tencuiasca sa aiba un banal higrometru si un termometru. CChiar daca este super, tencuiala decorativa aplicata in conditii tehnice necorespunzatoare, se desface de pe stratul suport daca una din cele doua conditii (temeratura stratului suport si umiditatea stratului suport) nu sunt respectate. Va mai sfatuiesc sa incheiati un contract cu minim 5 ani garantie.
Spor!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii