Categorii
Intrebari de la cititori

Cum transform doua fotolii vechi? Nu vreau sa le arunc

Buna ziua,
Am la mama acasa, doua fotolii vechi, pe care nu ma indur sa le arunc, dar nici loc in casa pentru ele nu am. As vrea sa le transform si sa le folosesc, sa fac ceva ingenios din ele, dar nu stiu ce. Credeti ca ma puteti ajuta? Multumesc!


Intrebare de la Andreia, pe adresa redactiei: Cum transform doua fotolii vechi? Nu vreau sa le arunc.

Un răspuns la “Cum transform doua fotolii vechi? Nu vreau sa le arunc”

Buna ziua, Andreia!

E greu sa-ti sugerez ce poti face cu cele doua fotolii vechi, fara sa stiu mai multe despre ele – daca au structura, brate si picioare din lemn, sunt tapitate integral sau nu etc.

Cea mai simpla metoda de reinnoire a aspectului unui fotoliu este achizitionarea sau confectionarea unei huse care are darul de a masca varsta reala a acestuia. Husele sunt alternativa ieftina la retapitarea oricarei canapele sau oricarui fotoliu, fiind extrem de practice si pentru ca pot fi spalate si curatate foarte usor.

Spuneai ca-ti pare rau sa le arunci, desi nu prea mai ai loc in casa pentru ele. Daca mama ta locuieste la curte, le poti folosi pentru amenajarea unui spatiu de relaxare afara, pe timp de vara. Dar asta presupune si protectia celor doua fotolii de umezeala cauzata de ploaie si zapada. Cu alte cuvinte, ideal este sa le amplasezi, totusi, sub o acoperitoare.

Daca mama ta locuieste la bloc, le poti scoate in balcon. Gasesti pe http://www.casadex.ro o sumedenie de articole despre amenajarea balcoanelor din apartamentele de bloc, de unde te poti inspira si in folosirea celor doua fotolii de care ti-e atat de greu sa te desparti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *