Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Gradini moderne. Imagini

gradini moderne


Stiai ca pana si gradinile pot fi amenajate in stil modern? Ei bine, da! Urmareste filmul de mai jos, pentru a vedea imagini cu mai multe gradini de diferite suprafete.

Dintre elementele decorative specifice unei gradini moderne vom aminti pavelele din piatra naturala sau din marmura, terasele etajate placate cu pardoseli din lemn natural special pentru exterior, gardurile cu scandura montata pe orizontala, spoturile incastrate in pardoseala, plantele exotice in vase sau jardiniere supradimensionate din lemn sau piatra, fantanile cu design modern si, desigur, seturile de mobilier potrivite unui asemenea decor: canapele, fotolii, sezlonguri, seturi de mese si scaune etc.

Gradinile moderne sunt, cel putin aparent, mai usor de intretinut decat cele clasice, datorita reducerii considerabile a spatiilor verzi, ce necesita atentie sporita. O astfel de gradina este perfecta mai ales pentru persoanele dinamice, care traiesc intr-un ritm alert si care nu au timp sa se ocupe de tunsul gazonului, ingrijirea plantelor si de gradinarit.

Trebuie sa adaug ca realizarea unei gradini cu design modern nu este o sarcina deloc usoara si presupune nu doar eforturi uriase de timp si energie, ci si o investitie pe masura. Daca ne dorim o astfel de gradina, cel mai indicat este sa apelam la o firma specializata in lucrari de peisagistica, care poate transforma, intr-un timp cat mai scurt posibil, o gradina banala intr-o adevarata oaza de relaxare.

Iti plac gradinile amenajate in stil modern sau le preferi pe cele clasice?

(Video indisponibil)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *