Categorii
Obiecte de Mobilier Producatori | Distribuitori | Magazine

Mobila pentru o baie moderna. 5 modele cu imagini si preturi

mobila vernil baie moderna

In orice baie, pe langa obiectele sanitare absolut necesare (vas wc, chiuveta, cada sau cabina de dus), avem nevoie de un set de mobilier (dulap sau cateva rafturi) pentru depozitarea si pastrarea produselor de igiena personala si de curatenie.


Tot mai multi producatori de obiecte sanitare au inceput sa includa in colectiile lor si seturi de mobilier pentru baie, realizate din materiale rezistente la umezeala (PAL, MDF, sticla, lemn natural tratat, plastic sau otel cromat), in diferite culori si cu design extrem de variat, pentru a putea fi adaptate cu usurinta oricarui stil de amenajare a baii.

Iata cinci modele de mobilier pentru baie, perfecte pentru amenajarea si decorarea bailor moderne:

1. Din oferta magazinului Romstal am ales setul de mobilier Zaya, de culoare alba, la pretul de 1570 lei. Cele doua corpuri de mobilier ce compun setul – un dulap pentru lavoar si o coloana (dulap inalt cu doua usi dispuse pe verticala) – sunt de culoare alba, cu finisaj lucios si sunt prevazute pentru a fi montate suspendate, pe perete. In completare se poate achizitiona lavoarul Zeya, special conceput pentru acest set modern de mobilier, la pretul de 589 lei.

mobila alba baie moderna

2. Setul de mobilier pentru baie Atlas, realizat din PAL melaminat, rezistent la umezeala si dotat cu accesorii de origine italiana si austriaca, poate fi achizitionat de la magazinul Vreau Mobila pentru suma de 778 lei. Designul simplu si culoarea indrazneata (verde mar) a mobilierului Atlas sunt ideale pentru a completa interiorul unei bai moderne. Setul standard este compus dintr-o masca de lavoar si o coloana verticala, cu doua usi si un sertar.

mobila vernil baie moderna

3. In Magazinul Depozit Online am gasit corpul de baza Duo SG 905, marca Sanotechnik, prevazut pentru a sustine doua lavoare, la pretul de 640 lei. In completare poate fi achizitionat si corpul suspendat, compus din doua dulapuri cu fronturi placate cu oglinda si doua etajere. Designul modern, in linii drepte al mobilierului de baie marca Sanotechnik se potriveste cu baile amenajate in stil minimalist.

mobila baie doua lavoare

4. Din oferta magazinului Bricostore ne-a placut setul de mobilier Roma, de culoare wenge. In pretul de 350 lei este inclus doar dulapul de baza (masca) pentru lavoar. Lavoarul si oglinda trebuie achizitionate separat. Dimensiunile reduse ale mobilierul de baie Roma (latime 60 cm) il fac potrivit pentru baile mici din apartamentele de bloc.

mobila wenge baie moderna

5. Setul de mobilier pentru baie Eco 500 este si cea mai ieftina varianta dintre modelele prezentate astazi. Acesta face parte din gama economica a colectiei de mobilier pentru baie Classic si este disponibil la magazinul Dedeman pentru suma de 199 lei. Designul simplu si culoarea alba il fac potrivit pentru a fi integrat cu usurinta in orice baie. Setul Eco 500, oferit de magazinul Dedeman, este compus dintr-o masca pentru lavoar, un lavoar si o oglinda.

mobila ieftina baie dedeman

Un răspuns la “Mobila pentru o baie moderna. 5 modele cu imagini si preturi”

Personal apreciez mai mult variantele de mobilier de baie clasic ,cum sunt cele de la Savini due.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *