Categorii
Intrebari de la cititori

Nu stiu cum sa impart gradina de flori din fata casei

Am in fata casei, mai bine zis la intrarea in curte, un spatiu care pina acum reprezenta gradina de flori din fata casei unde am si un smochin, iar acum vreau sa pun gazon si citeva ronduri de flori dar nu stiu cum sa o impart. Va rog sa ma ajutati sa am o gradina de flori si un spatiu superb pt relaxare. Va multumesc.


Intrebare de la Florica, pe adresa redactiei: Nu stiu cum sa impart gradina de flori din fata casei.

Nota redactiei: citeste si Idei pentru amenajarea curtii din fata casei sau Idei pentru amenajarea curtilor si gradinilor mici

Un răspuns la “Nu stiu cum sa impart gradina de flori din fata casei”

Buna ziua, Florica!

E greu sa-ti sugeram cum poti imparti mica gradina din fata casei, fara sa vedem cateva imagini.

Ca o regula generala, daca iti doresti sa te bucuri de flori intreaga vara si chiar si o buna parte din toamna, trebuie sa plantezi soiuri perene cu perioada lunga de inflorire. Sau sa intercalezi soiurile, astfel incat sa infloreasca treptat, pe tot parcursul sezonului cald.

De exemplu, poti planta ghiocei si branduse, care iti vor aduce bucurii la primele semne ale primaverii. Pentru a avea gradina inflorita si dupa trecerea primelor flori de primavara, planteaza, in acelasi rond, flori ce infloresc tot primavara, dar putin mai tarziu: zambile, lalele multicolore, narcise si margaritar. Completeaza mini gradina cu flori de vara: margarete, carciumarese, celeste etc. Nu uita sa adaugi in rond si cateva flori de toamna: crizanteme, hortensii, anemone si lista poate continua.

Pentru un aspect ingrijit si ordonat e bine sa plantezi florile in ordinea inaltimii: pe cele mai mici in fata celor mai inalte.

In ce priveste locul de relaxare, te invit sa studiezi cu atentie articolele din sectiunea https://www.casadex.ro/category/amenajari-si-decoratiuni-exterioare/ unde vei gasi o serie de informatii utile, din care te poti inspira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *