Categorii
Intrebari de la cititori

Pamant bun pentru gazon. De padure?

Buna ziua. Am un teren de 400 mp pe care vreau sa pun gazon. Intrebarea mea este daca e bun pamantul de padure si daca da ce solutii am sa il aduca. Este legal? Se supara cineva daca iau pamant de padure? Stiu ca pentru gazon e necesar un strat de 10 cm minim. Oare cate masini trebuie sa incarc si sa aduc in curte. Multumesc.


Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Pamant bun pentru gazon. De padure?

2 răspunsuri la “Pamant bun pentru gazon. De padure?”

Salut Eugene,pamantul de padure este ff bun mai ales daca il amesteci cu un pic de ingrasamant Humussol.Eu asa am facut acum 5 ani cand am plantat gazonul,si este de o frumusete si la ora actuala.In privinta legilor daca stam si ne gandim pt oamenii simpli nimic nu este legal?Dar pt ceilalti totul este „legal”.Eu l-am adus cu caruta din padure cu un prieten.Sa ai spor,Chao

Legea este o bariera. Cateii se strecoara pe sub ea. Dulaii sar peste ea. Boii se opresc in ea. No ofense. Este un proverb.
Desigur, pamant de padure cara toti cei care au transport de nisip, pietris, balast etc. Daca doresti, iti dau un numar de telefon pentru raza Ilfovului sau Bucuresti.
Cat priveste cantitatea este 400×0,1=40 m3 pamant. Un transport de 7 m3 stiu ca este cam 500 de lei. Dar, cauta pe google nisip, pietris. OK?
Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *