Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi manopera executie termosistem fatade case cu polistiren

Buna. Care sunt preturile pentru termoizolarea cu polistiren (manopera + materiale) a fatadei unei case.
Ma intereseaza preturile la gata, dar si doar la manopera.
Conteaza grosimea polistirenului cand se face pretul?
Multumesc.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Preturi manopera executie termosistem fatade case cu polistiren.

183 de răspunsuri la “Preturi manopera executie termosistem fatade case cu polistiren”

BUNA ZIUA.
PLACAREA CU POLISTIREN IMPLICA MAI MULTE OPERATIUNI.PENTRU MANOPERA LA GATA(CU VOPSEA STRUCTURATA)PRETUL MANOPEREI ESTE DE 30 LEI /mp.
MATERIALELE NU SUNT INCLUSE DAR VA POT AJUTA SA LE PROCURATI LA PRET DE PRODUCATOR.
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA TEL.-0765563087
O ZI BUNA VA DORESC.
ALEXANDRU TUDOR

La sectiunea manopera:
Pretul pentru 1 m2 de placare cu polistiren, nu conteaza ce fel este (extrudat, expandat, grafitat, de 10, de 5), este la fel pentru orice grosime sau tip. Variaza acum, in plin sezon de la 18 lei/m2 la 20-22 lei/m2, diferentele se fac atunci cand exista metoda de lucru „mamaliga” sau „pieptane”, mai mult in partea „mamaligii” mai putin in partea „pieptanelui”. SUnt situatii cand pretul scade sub cei 18 lei/m2 in cazul in care se foloseste adeziv spuma poliuretanica.
Mai este un element de care trebuie sa tineti cont: schela. Aceasta se poate inchiria sau confectiona. Dvs decideti.
La sectiunea materiale:
sunt 3 tehnologii de lucru cu adezivul:
1. Mamaliga. Consumul de adeziv este de aprox 10 kg/m2 la „gata” cum va exprimati dvs. Asta inseamna ~11.5 lei/m2 cu tva.
2. Pieptanul. Consumul de adeziv este de aprox 6,5-7 kg/m2 la gata. Asta inseamna ~7.85 lei cu tva/m2
3. Adeziv poliuretanic~ 6.5 lei/m2
sunt n tipuri de polistiren. Tot ce trebuie sa faceti este sa impartiti pretul de achizitie la m2 din bax+~5% pierderi tehnologice.
Ultima operatie in acest sistem este drisca. Se executa de regula cu un pret de aproximativ 2 lei/m2 iar materialele sunt incluse mai sus.
Preturile in piata de la producator sunt in jurul cifrei de 68-70 lei/m3 cu EPS 80 pentru polistirenul expandat, de 200 lei/m3 pentru polistirenul extrudat si de 140-150 lei/m3 pentru polistirenul grafitat.
Nu ramane decat sa calculati si sa alegeti optimul pentru dvs. Nu uitati ca materialul ramane in casa, manopera pleca pe usa.
Pentru alte detalii privind executia va astept cu un e-mail.
Cu stima.
bsterea@yahoo.com

La sectiune tencuieli decorative, de asemenea, pretul variaza in functie de materialul ales, manopera fiind la fel, invartindu-se in jurul valorii de 12 lei/m2. Aici este inclus si stratul de fond.
Exista materiale care sunt date de producator cu consumuri in exprimarea urmatoare: „pana la x m2”. Atentie la aceasta.
Consumul real al tencuielii este de 2,3 kg/m2 la granulatie fina, 3.2 kg/m2 la granulatie medie si de 4.4 kg/m2 la granulatie mare. Toate + sau – 5% pierderi tehnologice.
La tencuielile decorative recomand ceea ce este cel mai bun in piata dar nu pot da nume pe site fara a fi cenzurat.
In alegerea tencuielilor decorative, cel mai de seama lucru care conteaza este durata garantata de producator in privinta culorii si a proprietatilor hidroizolante. Aici trebuie deosebita atentie.
Nu se executa lucrarea mai devreme de 28 de zile de cand a fost aplicata drisca deoarece exista pericolul real de desprindere a tencuielii de pe pereti in maxim 4 ani.
Pretul materialului este de aproximativ 20-24 lei/m2 cu tva. La asa cost, va dati seama ca nu va permiteti sa va bateti joc de bani. Garantia lucrarii este de 30 de ani la materialele cele mai bune si maxim 10 ani la materialele cu exprimarea „pana la x m2”.
Cu stima
bsterea@yahoo.com

Buna ziua.Pentru Diguta Gheorghe observ ca alergi dupa lucrari ca un nebun pe toate paginile te legi de alti colegi dai raspunsuri cu foarte mare intirziere.

Echipa de constructori executa lucrari la preturi rezonabile.Relatii la tel.0728903340.Cu respect.

Buna ziua, un pret mic inseamna o calitate a lucrarilor scazuta,un pret foarte mare inseamna o jermaneala pe fata,pretul cel mai bun este un pret de mijloc,calitate, cantitate, profesionalismul conteaza foarte mult.Ofer consultanta gratis in domeniul constructii,Ing. Virgil Matusa

DOMNUL MARIAN NU CONTEAZA GROSIMEA POLISTIRENULUI,PENTRU UN PRET,CONTEAZA FOARTE MULT CUM SE EXECUTA LUCRAREA,TERMOSISTEMUL DACA NU ESTE FACUT CORECT IN DOI TREI ANI SE VA UNFLA SI VOR APAREA DENIVELARI,DUPA CARE VETI FI NEVOIT SA DATI JOS TOT PENTRU AL FACE DIN NOU,ALTI BANI ALTA DISTRACTIE…
CU STIMA

Buna ziua,

Sunt presedintele unei Asociatii de locatari din sectorul 3 , Bucuresti si as dorii refacerea soclului ( inaltime de 60-70 cm , perimetrul de 100 ml si suprafata total de 60 mp ) cu tencuiala decorativa maro. Blocul are 4 etaje , doua scari si a fost reabilitat termic in anul 2008 dar a inceput sa se cojeasca vopseaua lavabila . Sunt interesat de o firma care poate executa aceasta lucrare cu eliberarea unei facturi + garantie lucrare .

Multumesc !

Buna ziua:sunt din Craiova si a-si dori sa imbrac in polistiren o laterala la casa de circa 100mp ,daca cineva e interesat sa sune la 0744970791.

Salut.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

suntem o echpa care se ocupa de termo izolate daca vreti o calitate buna si preturi de criza sunati la te 0757198216 dam factura si chitanta oferim garatie lucram cu schla nostra rog si ofer seriozitate va multumim

Echipa din jud.Teleorman,efectuam lucrari de termoizolare.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.De luni lucram in Bucuresti termoizolatie si structurata unde puteti sa vedeti.O zi buna.

Avem de gand sa refacem termoizolatia fatadei casei ( 200 mp ) , prin suprapunerea de polistiren de 10 cm peste cel aplicat acum 10 ani ( de 3 cm ) .
Asteptam oferte la adresa de mail : marianyahadina@yahoo.com
Multumim

SC.Lazar Total C-Tii
Executa servicii de termoizolatii cu materialele firmei , schela inclusa , la pret de 85 lei/mp, doua maini de spaclu adeziv + una mana de tinci driscuit + vopsea extrudata.
Relatii email lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna seara, solicit executarea unei lucrari de termoizolatie exterioara cu polistiren de 10cm, la gata (aplicare structurata). Suprafata este de aprox. 120mp din care jumatate pe zidarie de caramida, iar restul pe lemn, mai exact parterul este zidarie caramida si frontoanele de lemn.
Multumesc, astept ofertele dvs.

Salutare. Sunt din navodari si vreau sa va comunic ca un pret mic pe manopera la sfarsitul lucrari va fi o catastrofa pentru domni propietari va bucurati ca gasiti un pret mic dar rzultatul este 0 de ore ce facand un calcu la cati muncitori are echipa plata fiecarui pe zi si tranpotul mancarea la sfarsit lucrarea nu este buna bani nu le ajung de oare ce prtul pe mp2este mic.an franta unde eu muncesc preturile pe mat sunt la fel ca an romania dar se plateste manopera bine si lucrarile de calitate se vad ca se lucreaza ancet si cu atentie . Va salut pe toti colegi constructori si domni propietari spor la bani si case frumoase si rezistente.

Buna ziua ,
Pt un imobil din zona Pipera- Bucuresti as vrea sa izolez aproximativ 320 mp la gata. Polistirenul dorit este de 10 mm iar culoarea casei vrem alba.
Va rog sa-mi trimite-ti numai oferte complete la dresa de mail : info@bauelemente-glas.de
Va multumesc anticipat.
Octavian Giripescu

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman daca va intereseaza pentru mai multe detalii ne gasiti la nr.tel 0769942980

Ma puteti apela pt ori ce fel de lucrare,iar preturile sant covidentiale la fata locului.sant din loc ovidiu constanta.nr 0767234550.Cu respect catalin.

Buna ziua,

Suntem o firma din Rm. Valcea, cautam o firma (echipa) pentru pentru executie termosistem la blocuri in Jud. Valcea, ne intereseaza un pret doar pentru manopera, noi asiguram cazare, transport, schela si sculele necesare.
Astept oferta de pret pe mp.
roncea.radu@yahoo.com/ 0744964457

echipa efectuam următoarele serviciu. Placări polistiren etrudat expadat tencuieli decorative toate tipurile tencuieli cu multibat gleturi parchet gresie faianță rigips montări uși prețul e negociabil la fața locului puteți suna la următori nr.0770654481.București

Buna sunt Catalin,ma puteti solicita pt izolatii,finisaje,parchet,sape etc.Preturile sunt accesibile si variaza in functie de lucrare.Sunt din Ovidiu.Jud.C_ta,ma puteti conctacta la nr.de tel 0734299953.Rog seriozitate

Salut. pt Bacau comuna Saucesti ,as vrea un pret manopera izolare ext.200m2 ,pregatit pentru decorativ .va mulțumesc !.

Buna ziua ,
Pt un imobil din SPANTOV- CALARASI as vrea sa izolez aproximativ 150 mp la gata. Polistirenul dorit este de 80 mm iar culoarea casei vrem alba.
Va rog sa-mi trimite-ti numai oferte complete la dresa de mai

Sunt din Constanta. Ma intereseaza care este pretul pentru o suprafata de 100 mp de placat cu polistiren.(Un pret real) Rog seriozitate.

pt pitesti as dori sa izolez casa la gata cu polistiren de 10 aprox 250 m2.as dori un pret pe mail

Salut.Echipa de meseriasi din jud Teleorman efectuam lucrari de termoizolatie(izolatie)/hidroizolatie.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua ,as dori sa stiu cât este pretul de placat si dat de doua ori cu adeziv pentru o casa de 200m2cu rugamintea daca se poate sa imi spuneti daca va ajut cu ceva sau nu ma intereseaza de ex de pregatit material sau de prins placile .va multumesc

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii(izolatii).Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua!ma intereseaza si pe mine o lucrare,vreau sa plachez casa,sunt cam 125 m2,am vazut ca sunt multe oferte pe aici,o sa am necoie si de schela,cine este interesat poate sa-mi lase o oferta la nr de tel:0766536533 aau pe mail,sunt diapus la oferte avantajoase,eventul pot lua materialele tot de la cel care ai executa lucrarea,o sa vreau si decorativa,ma intereseaza un pret pe m2.multumesc

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata minerala.Pentru cei interesati ma gasesc la nr.tel 0769942980.Sanatate.

buna ziua locuiesc in rm valcea vreau sa izolez termic o suprafata de 55 m dintr o casa daca ma puteti contacta astept oferte multumesc

PESTE 350 MP TERMOSISTEM – TOT CEEA CE INSEAMNA LUCRAREA, INCLUSIV VOPSEA DECORATIVA. CAUT FIRMA DIN DAMBOVITA PENTRU MANOPERA- CONDITIA SA AIBA SCHELA PROPRIE SAU INCHIRIATA. MATERIALELE LE PROCUR PERSONAL. PROTOCOL- CAFEA SI TUICA

buna seara,500 m2 ptr izolatie cu vata minerala si cu decorativa pret manopera m2 dar sa aveti si schela

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii cu vata minerala,polistiren expandat/extrudat,lavabil si decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua!
As avea 80 mp de placat cu polistiren la bloc parter. schela doar pt partea de sus/un etaj.
Cat ma costa manopera?
Mersi!

Buna Ziua,

Caut echipe serioase de muncitori pentru PLACARE TERMOSISTEM blocuri in sectorul 3, BUCURESTI.
Vorbim de pachete de blocuri care depasesc 50.000 metri patrati.
Materialele le furnizam noi. Platim manopera

Pentru toate detaliile legate de acest proiect de anvergura va rugam luati legatura cu seful de santier din Bucuresti, va rugam sunati la numarul de telefon : 0740120125 , cu specificatia ca sunati din partea lui ADRIAN

Cu stima,

Esti intermediar atunci spune si cum platesti.Am echipa si sant interesat daca ne intelegem la pret.

Salut Adrian.Am echipa de baieti muncitori si seriosi santem din jud.Teleorman ma intereseaza modalitatile de plata(mp,luna)unde de asemenea dupa cum pretindeti sper sa fiti seriosi cu bani.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

Suna la numarul pe care l-am dat in primul comentariu. Toate detaliile legate de pret / lucrare / mp le poti gasi la seful de santiere din Bucuresti

0740120125 – Costica

Modalitatile de plata la placari blocuri sunt cam asa:
– Un mic avans ca sa-ti tina de foame o saptamana
– Un mic avans ca sa te mai prinda inca o saptamana
– Un mic avans, dupa care gata sa terminat filmul
– Dupa care incep sa te duca cu zaharelul, ca nu mai au bani pana la receptia cu primaria, receptie care de fapt nu se stie niciodata daca sa facut, muncitorii i-ti sar in cap, pentru ca v-or bani, bani pe care nu o sa-i mai vezi niciodata, cum si eu astept de vreo trei ani si sunt trimis de la unul la altul. Bagati-va cu incredere la astfel de lucrari, o sa primiti banii……la Sfantul Asteapta….

caut echipa serioasa ptru placari fatade in bratislava transport si cazare asigurat,plata la fiecare sfarsit de saptamana 0740825333

Buna ziua,pentru o casa cu etaj cu o inaltime de cca 7m intre soclu si acoperis,cca 450 mp, vreau sa aplic polistirenul fara sa o mai tencuiesc , vreau sa pun polistiren de 5 intru-cat am zidurile din bca de 40 grosime,si este suficient.
Deci de placat si de tras tencuiala decorativa clasica la sac ,vreau sa ramana culoarea alba fara nuante,ma intereseaza un pret real la manopera pentru perioada ianuarie-martie cel tarziu,neaparat echipa cu schela (nu ma intereseaza chestia cu montatul si demontatul schelei),nu ma intereseaza factura sau garantie, toata lucrarea va fi supervizata de un inginer in constructii,iar orice abatere de la norme va fi suportata din buzunarul constructorului.
Daca este cineva interesat si crede ca se incadreaza in parametrii ceruti astept oferte.
Locatia este in Botosani.

Buna ziua ,,echipa serioasa cu peset 10 ani experienta in domeniul constructii executam lucrari de izolatii polistiren la blocuri si case ,anunt valabil pentru toata tara ,calitate garantie si seriozitate …pentru detaliii informatii suplimentare si programari ne puteti contacta la acest numar 0756614940 preturile sunt in functie de complexitatea lucrarilor(Avontajos)negociabile ….Cu stima Marius

Buna ziua ,
Am o casa de placat cu polistiren , in jur de 400m
Mentionez ca sunt din Jud Arges .
Doresc sa incep lucrarea cat mai repede, in martie si caut o echipa serioasa .

buna ziua pentru lucrarea de izolat casa ma puteti contacta la numar de telefon 0756614940 pentru a va face o oferta buna

Buna ziua,
Pentru doamna Camelia.
Echipa specializata, pentru relatii suplimentare va rugam sa apelati nr 0726962729

Buna ziua,

Ma intereseaza cat ma costa sa imi placati o casa cu o suprafata de 260 m2 cu polistiren de 10 plus decorativa.Mentionez ca lucrarea este in Jud Olt

Multumesc

buna ziua doamna sofia pentru lucrarea de izolatie polistiren la casa dumnevoastra pretul pe manopera oscileaza undeva la 20-25 ron m/p cu tot cu decorativa pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de email rascanu.marius80@yahoo.com

firma serioasa executam lucrari termoizolatii polistiren,case ,blocuri: la cele mai accesibile preturi ,pentru detalii si informatii suplimentare pentru cei interesati de tipul acesta de lucrari ne puteti contacta pe adresa de email rascanu.marius80@yahoo.com

pentru doamna din olt
20/ mp usor negociabil aprox.6000
materiale+
cazare+
masa+
transport carburant bistrita olt dus intors o data
dispunem bus materiale si sofer, unelte lucru.

Doresc montare termosistem aprox 300mp in mun.Bailesti jud. Dolj,cu aplicare decorativa.Caut echipa profesionista si serioasa.Rog oferta de pret la tel 0744257772.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam placari cu polistiren extrudat/expandat/vata minerala.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

pentru cei interesati care vor sa construiasca case etc. la cele mai mici preturi manoperă si materiale .sunati la nr 0730911299

Va salut domnilor am nevoe de o echipa 5/6 baeti seriosi pentru colaborare fatade si interioare ,finisaje pot oferi si cazare 0767513808

Ma intereseaza si pe mine o placare cu polistiren (vreau pretul final, cu materiale, cu tencuiala decorativa si toate operatiunile necesare, nu ofer mancare si bautura) pentru 50-100 mp peste tencuiala decorativa existenta, la parterul unei cladiri din Tunari – Ilfov.
Mentionez ca peretii sunt SIP, iar tencuiala este deja umflata deoarece „mesterii” care au construit cladirea nu au prins placile de oxid de magneziu cum trebuie pe SIP, ci doar pe margine, motiv pt care tencuiala are „burta”. Daca nu se poate monta peste, se poate lua in calcul si demontarea tencuielii actuale.
Bineinteles ca nu vreau materiale proaste, dar nici materiale supra-cotate.

Multumesc anticipat,
0728884044

Salut Marius.Pretul meu pentru tine este de 35 ron m2 manopera cu materialele tale.Si noi cum scoatem peretele drept daca placile alea au burta.SAnt meserias cu vechime trebuie decopertat tot si dupa aia izolat.Daca vrei cu vata bazaltica.0764454360

După cum se vede din comentarii, e plină piaţa RO de tot felul de „meseriaşi”. Cum în România oamenii se pricep la de toate, aşa sunt şi lucrările de termosistem afişate mai sus. Aş vrea să văd şi eu calitatea unei lucrări de termosistem, cu 25 lei mp. Aş fi tare curios. O faţadă executată stas, ca în Germania, cu polistiren aşezat la fir de nylon de pescar, vertical-orizontal, este singura operaţie de calitate frate. Iar când am citit de mămăligă, am căzut pe jos. Pentru siguranţă, eu pun adeziv de 2 mm pe foaia de polistiren, iar punctele cât mai mici, în funcţie de zidărie şi de cum cere firul de nylon. Să pui polistiren, aşa la dreptar, aia nu e treabă. Dar în RO preţurile sunt ca în piaţa second hand 0740485814

Bună ziua.
Am nevoie sa izolez o casă cu etaj.
Polistiren expandat pe zidărie (aproximativ 220m2) și polistiren extrudat pe fundatie (aproximativ 30m2).
Casa se afla la 15 km de centura București ieșirea din Voluntari (Lilieci -Ialomița )
As vrea sa aflu un preț orientativ „la gata” (inclusiv decorativa).
Cu stima
Sandu Marian.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata bazaltica,hidroizolatii.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.O zi buna va doresc.

Buna ziua,

Am nevoie sa termin tencuiala unei case aflate la 30 km de Bucuresti spre Giurgiu. A ramas de tencuit aprox 400 metri patrati. Dupa tencuiala vreu sa instalez termosistemul.
Suprafata de acoperit cu termosistem aprx 730 metri patrati.

Ma intereseaza un pret orientativ pentru tencuiala, pentru termosistem si decorativa.

Multumesc.
Cristian

BUNA ZIUA, MA INTERESEAZA O ECHIPA DE 2-3 PERSOANE PRICEPUTE SI SERIOASE PENTRU PLACAT CU POLISTIREN SI TENCUIALA DECORATIVA CASA, APROXIMATIV 150 MP, IN BUCURESTI.

Buna ziua,
Am aproximativ 700mp de fatada(placat polistiren si decorativa)zona Bragadiru .
0766704484
Multumesc

Salut asi avea si eu nevoie de un baiat sau doi,,Asi vrea sa vopsec fatada la casa care ie din lemn si tabla la casa ,care vreau sa o vopsesc am vopseau loata,,Cine vrea sa imi faca sa ma contateze …00447463838328

Bună ziua.
Doresc sa izolez o casă cu etaj cu polistiren expandat, aproximativ 200 mp.
Casa se afla in București, zona centrala. As vrea sa aflu un preț orientativ
„la gata”(inclusiv tencuiala decorativa) si un termen de executie.
Multumesc,

Andrei

anticandrei@gmail.com

Salut cristian pretul nostru este de 15 ron m2 tencuit 35 ron m2 termosistem la gata 0764454360

Buna seara..as dori sa stiu care este pretul pt izolarea unui perete de 80 mp , cu polistiren de 10 mentionez ca la ora actuala are ceva tencuiala veche .din loc in loc se vede caramida, sunt din Bucuresti..as dori o oferta de pret doar manopera si una cu materialele dvs .Este nevoie si de schela multumesc

Buna ziua

Pretul pentru manopera termosistem(inclus glafuri ferestre si usi,coltari) + tencuiala decorativa + schela(inclus transport,montat,demontat) este de 45 lei/mp.
Debitarea polistirenului se face cu masina profesionala, astfel se elimina producerea de fulgi(probleme cu vecinii sau autoritatile) si de asemeni schela este imbracata in plasa de protectie.

Contact tel:0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

O zi placuta va doresc

Cautam echipa serioasa pentru lucrari din Austria si Germania pentru termen scurt si lung.

Ne contactati la nr 0757.88.88.13

Meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii,termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat,gresie,faianta,marmura,granit,glet,instalatii electrice/sanitare,acoperis,hidroizolatii etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Doresc sa imbrac un perete exterior al unui apartament de la et. 10 cu polistiren expandat de 5cm. As dori sa stiu care sunt costurile pentru 20mp?
Cine ma poate ajuta cu o astfel de lucrare?
Astept raspuns pe adresa
iulyan_vlad_03@yahoo.com
multumesc !

Buna ziua,as dori sa imbrac peretele esterior al unui apartament in Constanta.As dori sa stiu pretul pt 20mp ,apartamentul se afla la etajul 3.Cine ma poate aiuta???Ma puteti contacta la nr0770645336.Nu ma contactati daca Nu sinteti seriosi.

Buna ziua, doresc termoizolarea a aproximativ 170 mp (cu etaj) + lavabila in apropiere de Ploiesti. Peretii sunt tencuiti si nu necesita reparatii se poate aplica polistirenul direct. Oferte cu pret la mihainuap@yahoo.com
Multumesc

Buna ziua,
Solicit oferte din partea firmelor pentru termoizolare casa structura lemn 300mp, Bragadiru, Ilfov.

Mester efectuez termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat.tel 0769942980

Caut urgent o echipa/firma pentru placari termosistem Germania(Hamburg).
Pret oferit 7 euro/mp pentru echipe, 10 euro/mp pentru firma,obligatoriu formular A1
Cazare gratuit
Angajare in cazul echipelor
Plata la 15 zile
Schela gata montata de firma specializata
Doar blocuri
Iarna se lucreaza pe interior la tapet si tencuieli mecanizate-glet,rigips
Va rog doar persoane cu mare experienta
Daca nu se face receptia din cauza calitatii lucrarii nu va primiti banii
Se placheaza cu polistiren de 8,10,15,18 si foarte,foarte rar cu 24
Aveti nevoie de o masina pentru transport de la cazare la locul de munca
PLECARE URGENT.
0774014435

Buna ziua,suntem o echipa serioasa din Prahova,aproape de Ploiesti.Executam lucrari de termoizolatie cu materialele clientului sau ale noastre.Pret manopera 40 lei m2(polistiren,plasa,adeziv,tinci,amorsa si tencuiala decorativă)…adresa Facebook homesteelconstruct.Tel 0720874667(dan)

Buna ziua , Execut lucrari de restaurare si renovari fatade. Deasemenea execut lucrari de pardoseli ,pereti,tavane,mobila,scari…epoxidice si in 3D. Zona Arad,Timisoara,…..tel.0 0774300981
Seriozitat ,profesionalism ,15 ani in domeniu constructiilor Spania,germania .
Rog sa ma contacteze decat clienti seriosi si decisi. Mulțumesc!
E-maill: jorgecretu222@gmail.com

Buna ziua! As avea nevoie de o echipă pentru termosistem în loc Frumușani Jud Călărași cca 200 m și eventual amenajări interioare

Salut.Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termosistem(vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat) pentru amenajari interioare discutam.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Ma intereseaza o oferta de pret pentru placare cu polistiren si decorativa. Casa este parter, etaj si mansarda. Suprafata totala de placare este aproximativ 230 mp. Casa este in secotr 6, bucuresti. Ma intereseaza o oferta la gata si sa includa schela.
Multumesc.

Buna seara,
La o prima vedere, noi vă putem oferi un preț de 38 lei/mp (Polistiren + plasă x 2 mâini adeziv + amorsă + decorativă + schelă)
Menționăm că prețul nu include materiale și în funcție de situația din teren (planeitatea pereților, numărul de glafuri, etc/) pot surveni mici modificări asupra prețului.
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: marsilconstruc@gmail.com sau tel:0735932660.
Vă mulțumim și vă urăm o seară frumoasă!

Salut Vali

Sunt interesat de lucrarea pe care o prezinti pe site.
Suntem o echipa din Voluntari, iar pretul pe mp este de 45 lei si include manopera(placat,dibluit,prima mana de spaclu pentru montarea plasei,a doua mana de spaclu driscuita,executat glafuri,montat coltari,montat si demontat schela,aplicat grund si aplicat tencuiala decorativa)+ schela+transport schela.Debitarea polistirenului se face cu masina profesionala(nu produce fulgi care pot deranja vecinii sau autoritatile locale).

Cu respect,
Cristian Costea
0744.310.445
cccristian77@yahoo.ro

Buna ziua,
Ma intereseaza o oferta de pret pentru placare cu polistiren si decorativa. Casa este parter si mansarda din BCA(cu pereti cam strambi). Suprafata totala de placare este aproximativ 260 mp si se afla in Ionesti Valcea. Ma intereseaza o oferta la gata si sa includa schela.E-maill:mariani67200@yahoo.com
Multumesc.

Buna ziua,
Ma intereseaza o oferta de pret pentru placare cu polistiren si decorativa. Casa este parter, etaj si mansarda. Suprafata totala de placare este aproximativ 400 mp. Casa este in Timisoara. Ma intereseaza o oferta la gata si sa includa schela.
Multumesc. Tel. 0722254342

Buna Ziua,

Doresc colaborarea cu o firma serioasa si profesionala din Judetul PH,pentru o termoizolare exterioara a casei propietate personala,casa este P+M si este tencuita.Firma trebuie sa imi acorde:Schela, contract, garantie la lucrare,preturi de bun simt si lucrari pe care le-a executat in Judetul Ph pentru a le vedea personal.Nu acord cazare si nici mancare,dau cate o cafea si o tuica seara.Va multumesc anticipat si daca doriti o colaborare de bun simt cu mine, in vederea efectuarii lucrarii,va astept cu propuneri dupa data de 3 octombrie a.c.La telefonul:0772701305

Buna ziua

sunt interesat de o oferta placare termosistem pe un calcan de aprox 320mp ( inaltimi intre 11-13 m , de-a lungul unei lungimi de aprox 28m).
Ma intereseaza o oferta pe manopera incluzand schela, montaj termosistem,tencuiala decorativa si alternativa pe vopsea lavabila).
Imobilul se afla in Bucuresti, sector 4, zona maternitatea Bucur.
Pentru contact folositi tel 0722516888
Multumesc
Dan

Buna ziua ! Imobil in Bucuresti ( p+2+m) , Fatada tencuita , driscuita cu H-13m , L=18m m placata cu polistiren de 10 cm lipit cu spuma pe 5 randuri (fara dibluri) , pe parter si etaj 1 . Rest de executat etaj 2 + m , 130 mp . Am polistirenul , spuma si schela metal usoara 100 mp . Pe 5 m latime de la etajul 1 in sus fatada este in consola la o distanta de cca 60 cm de cabluri , telefonie , internet .
Doresc o oferta pentru placare rest polistiren .
A doua oferta , (functie de vreme) pentru suprafata fatadei de 250 mp in care sa includa manopera pentru : primul strat adeziv armare plasa , plase coltare montate in adeziv , al doilea strat imediat dupa montarea plasei si a coltarelor , amorsa , decorativa . Posibilitate cazare la etaj 2, Mihai

Buna ziua am nevoie sa izolez o casa cu p.+2 nivele aproximativ 400mp2 in magurele linga centura bucuresti as vrea sa aflu un pret orientativ la gata (inclusiv decorativa) pentru vara aceasta astept oferte va salut cu stima.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de hidroizolatii si termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata bazaltica.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua am nevoie sa izolez o casa cu p.+2 nivele aproximativ 400mp2 in magurele linga centura bucuresti as vrea sa aflu un pret orientativ la gata (inclusiv decorativa) pentru vara aceasta astept oferte va salut cu stima
email:doruvoicu61@yahoo.es ma puteti contacta pentru oferte

firma serioasa cu peste 10 ani vechime in domeniul construcii executam lucrari termoizolatii polistiren,case ,blocuri: la cele mai accesibile preturi ,pentru detalii, informatii suplimentare si programari ne puteti contacta pe adresa de email rascanu.marius80@yahoo.com cer si ofer seriozitate

Echipă Prahova efectuăm lucrări termoizolatii polistiren- 0720874667. Adresa Facebook: Prahova Homesteelconstruct unde puteti vedea lucrările executate.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam termoizolatii cu polistiren extrudat,expandat,vata bazaltica.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna seara,

Pret informativ fara vizionarea lucrari in jur de 50 lei.Inclusiv schela

info contact 0726962729

Salut Mihai

Echipa de meseriasi din jud.Ploiesti efectuam termoizolatii cu polistiren extrudat,expandat,vata bazaltica.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0774/456 013.la preturi convenabile in raport calitate pret.

Salut ! Sunt interesat de termoizolat cu polistiren de 10 cm …. un apartament cu 2 camere la etajul 4 ….m-ar interesa un pret pe m2 ….

Buna ziua ! As dori sa izolez o casa de 200-250 Metri patrati in judetul Arges , municpiul Pitesti!
M-ar interesa cat m-ar costa pe metru patrat lucrarea cu decorativa cu tot !
Numar telefon : 0737238846
Persoana de contact : Florin

Meserias din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata bazaltica,placi multipor.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Ma intereseaza manopera pentru termoizolatia cu polistiren la o casa P+M (suprafata totala desfasurata ~185mp). Imobilul se afla in Gruiu, Snagov.

catalin@turdanetwork.ro – 0726223363

Multumesc,

Buna ziua. Ma intereseaza echipa meseriasi pentru fatada si interioare in sect 3.0736468280

Buna ziua!

Pretul la termosisteme realizat de firma noastra este: 35lei Mp. din pretul total facem un discount de 10%. Pentru informatii suplimentare contactatima la:
-Tel: 0774/456 013 sau la yoyotymspedition@yahoo.com.

Manopera termosistem;
-la gri 20 ron/mp
-cu lavabil 25 ron/mp
-cu tencuiala decorativa 30 ron/mp
tel 0769942980

Am de făcut termosistem complet la 250 mp și de driscuit + vopsit încă 1000 de mp. In București.Astept oferte pe email de la cei interesați.

Bună ziua.Am de izolat o casa în București. Sunt în jur de 200mp.Caut echipa ptr executarea lucrării la gata.Tel0723846920

Buna ziua, suntem o echipa din Prahova.Daca doriti sa vedeti lucrarile efectuate de noi intrati pe adresa de facebook: homesteelconstruct Prahova.
Tel: 0720.874.667

Meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980

Am de placat + decorativa doua case alipite in Chitila/Ilfov.
Suprafata este de 260 mp.
Schela este deja ridicata pe casa.
Astept oferte la 0740149341

Firma din Jud. Prahova efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0774/456013 sau 0736692210.O zi buna va doresc.

Buna ziua, caut echipa de meseriasi, doresc sa refac fatada la casa, insemnand aplicare de termosistem (peste cel vechi care este de 5 cm) si decorativa.
Casa se afla in com Berceni Ilfov. Lucrarea se poate incepe imediat.
Multumesc
0760.689.866

Buna ziua, am de izolat o casa langa Brasov.Sunt in jur de 160 mp.Caut echipa serioasa pentru executarea lucrarii la gata.0769 31 55 23

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren expandat/extrudat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Disponibilitate imediata.

Caut firma ptr. montaj termosistem în Otopeni ,suprafață 700 mp ,schela montata.
Badea Claudiu
0729.448.484

profesioniști în domeniu construcții , efectuam lucrări de reabilitare termica sistem termoizolati și hidroizolati , tencuieli decorative , construcții case și vile preturi de fără concurenta , tel 0758271690

Buna ziua.echipa de meseriasi 4 la nr executam amenajari interioare exterioare constructii pavaje etc..nr tel0767711810

Casa in Piatra Neamt. Caut meseriasi pt fatada la gata 250 mp. Si pt interioare: tinci, glet, lavabil, gresie, faianta aprox 800mp. Astept oferte.

Echipa de meseriasi din Republica Moldova :lucrarari de termoizolatii cu vata minerala,polistiren expandat/extrudat,lavabil si decorativa.Constructii case,amenajari interioare-exterioare si alte lucrari in constructie !Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel +37369911771.

Buna ziua, caut echipa de meseriasi, doresc sa fac izolatia la casa, insemnand aplicare de termosistem pe alocuri si peste cel vechi care este de 5 cm si stropi
Casa se afla in com Novaci, Giurgiu. Lucrarea se poate incepe imediat.
Multumesc
0722435010

Buna ziua astept oferta pentru 230 metri izolatie exterioara polistiren de 10 eps 80 plus decorativa…Deci izolatie exterioara la.gata cu tot ce include..Casa se afla in jilava ilfov..2 nivele

Meserias din jud.Tekeorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.

P.
Detalii 0766271435entru dl George ,pe ce strada este in Piatra Neamt ,este in oras sau pe fermelor

Detalii 0766271435 pentru dl George ,pe ce strada este in Piatra Neamt ,este in oras sau pe fermelor

Buna ziua solicit echipa cu firma pentru placarea cu polistiren la gata inclusiv decorativa aprox 600m2 in Bucuresti sect 3 0760 016 606

Solicit echipa ( firma) pentru placare polistiren 600m2 lucrarea este in sect 3 astept oferte

FIRMA DE CONSTRUCTII ,EFECTUAM LUCRARI DE REABILITARE TERMICA SISTEM TERMOIZOLATI ,TENCUIELI DECORATIVA , LA 30 Ron MP , Construim case si vile la roșu la 30 euro MP , Tel 0758271690

Solicti o echipa pentru un termosistem pentru o casa parter+etaj situata in Pantelimon, Ilfov.
Suprafata exterioara e de 245 m2 plus sageac de beton cu suprafata de 40-45 m2.
Doresc lucrare completa inclusiv structurata si glafuri.
Telefon 0740876075

ba, maxim 10 lei pe mp cu schela inclusa. voi, „meseriasilor”, ati facut mici averi pe banii altora munciti din greu.

Buna ziua ! As dori sa izolez o casa de 200 Metri patrati in judetul Dolj , langa Craiova (10 km)!
M-ar interesa cat m-ar costa pe metru patrat lucrarea cu decorativa cu tot !
Numar telefon : 0721.367.167/ E-mail: mikazor@yahoo.com
Persoana de contact : Mihaela

Doresc sa finisez exterior (vata bazaltica) o casa cu o suprafata de aprox. 320 mp, inaltime de 6,5 m.

doresc oferta de pret pentru aplicare termosistem complet pentru 45mp suprafata stabila (fatada casa locuita,la etaj, pe 2 pereti, cu 2 geamuri – doar un perete are geamuri), inaltime de lucru de la 2.5m la 5.
tel 0751137309.

Pentru Suceava caut meseriași dispuși să facă termoizolate și tencuiala la fațada de in jur de 160 mp. Telefon: 0766338309 sau email: dacrad2@yahoo.com. Rog nu lăsați alt ne de telefon cu sunați sau trimiteți mail.

Caut echipa pt izolare cu polistiren de 10 la o casa in Bacau supraf aprox 150 mp, va rog pret cu si fara materiale.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/espandat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabil sau tencuiala decorativa/mozaicata.Daca v-am trezitinteresul ma gasiti la 0769942980

Deci, cit mai sint preturile pentru placare cu polistiren in octombrie 2018?
-polistiren fara decorativa
-decorativa

Casa este izolata cu polist. de 5 cm si acum vreau sa izolez peste, cu polist. de 10 cm. Ma inereseaza cat costa manopera la o suprafata de 250 mp. Vreau sa fac in primavara acestui an 2019.

Pentru dl Ursulean pret manopera 35 ron cu decorativa 45 ron detalii 0734844617.
In ce localitate?

CONSTRUCTII SRL EFECTUAM LUCRARI DE IZOLATI TERMICA CU POLISTIREN SI VATA BAZALTICA , LA 30 LEI M2 , EFECTUAM LUCRARI DE ZIDARIE LA 100 LEI MC , EFECTUAM LUCRARI DE ZUGRAVIT , AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE LA INTELEGERE , TEL 0754659763

doresc pret manopera mp termosistem cu decorativa 350 -400m ..(glafuri…tot) locatie Afumati Ilfov tel 0722250466 ; 0726684419

Mester din jud. Teleorman efectuez izolatii la gata. Reletii la 0769942980

Cca 500 mp termosistem; vitraj cca 30%; zona Sibiu; solicitam oferta de manoperă si materiale. Polistiren de 10 EPS 80.

Doresc ofera doar manopera de izolat casa de 120 mp cu multipor de 15 cm.
Bucuresti
0722124013

Doresc izolarea unei case p + m la gata, cca. 300 mp. incluziv decorativă, doresc ofertă pe manoperă, menționez că locuința este tencuită și se află între București și giurgiu
0034697455450

Buna ziua
Am o casa la rosu pe caramida porotherm cu amptenta la sol 100 mp pe care doresc sa o finisez exterior: izolatie, tencuiala, decorativa.
Casa este mansardata si se afla in Ploiesti Prahova
Doresc o oferta estimativa pt manopera plus materiale.
Astept oferta pe adresa de mail alinacicione@yahoo.com

Buna, caut meseriasi pt placat, dat la gata o casa cu metrajul cca 200 m2 polistiren de 10, in Piatra Neamt nu detin schela. Rectific. La gata. Inclusiv var de exterior normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *