Categorii
Stiri

S-a deschis si in Pitesti magazinul Dedeman

dedeman pitesti

Bun. Pentru ca nu puteam trece neobservata o investitie de ~14 milioane de euro, anuntam ca s-a deschis Dedeman si in Pitesti. Despre suma am aflat din Ziarul Financiar si trebuie remarcat faptul ca s-au miscat extrem de repede cu constructia magazinului. Cred ca undeva la 3 luni.


In Pitesti existau deja magazine de profil: Praktiker, Baumax, Obi, Bricostore si intrebarea care imi vine in minte este daca mai era loc si pentru cei de la Dedeman?

Pentru ca nu suport magazinele de haine insa recuperez la capitolul shopping prin magazinele de bricolaj, am trecut ieri in vizita rapida pe la ei, profitand de faptul ca sunt pitestean:).

Cum ajungi la Dedeman Pitesti?

Ca locatie sunt pozitionati cel mai bine, fata de concurenta. Spre iesirea Bascov / Valcea, pana in magazinul OBI, adica in oras. Cum Praktiker si Bricostore sunt in afara orasului (iesirea spre Bucuresti), acesta ar putea fi un avantaj.

Asadar, din Centru se ajunge la Dedeman trecand prin cartierul Nord si mergand drept inainte. Vei intalni magazinul undeva pe dreapta, iar daca vii de la Valcea sau Curtea de Arges, intri in oras si imediat dupa OBI il vei gasi pe stanga.

Despre preturi nu pot spune mare lucru, fiind pe fuga. Probabil, lupta cu concurenta aici se va duce. Sincer, ma asteptam sa imi sara in ochi promotii, dat fiind faptul ca era ziua deschiderii. Lume multa, pentru un magazin de bricolaj, pitestenii sunt curiosi:).

Revin cu informatii in saptamanile ce urmeaza. Promit sa fac o cercetare serioasa si o comparatie cu celelelate magazine de profil din Pitesti.

dedeman pitesti arges

Un răspuns la “S-a deschis si in Pitesti magazinul Dedeman”

am fost la dedeman a treia zi de la deschidere. parcare plina, oameni multi la cumparaturi, doar cativa la privit. la articole sanitare, adeziv/glet, manusi de protectie au preturi bune, la produse de curatenie – cam mari (doar la ele m-am uitat), oferta mica la plicuri cu seminte. angajati amabili care chiar stiu ce vand si te pot consilia. o sa mai merg la ei, imi cam place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *