Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate construi pe un teren de 300 ml cu deschidere 6 ml?

Doresc sa stiu daca se poate construi ceva pe un teren intravilan cu suprafata de 300 mp si deschiderea de 6 ml, situat intr-o comuna la sosea.
Ce pasi ar trebui sa urmez pentru realizarea unui proiect si obtinerea unei aprobari de constructive.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Se poate construi pe un teren de 300 ml cu deschidere 6 ml?

4 răspunsuri la “Se poate construi pe un teren de 300 ml cu deschidere 6 ml?”

Dupa cite observ ,la aceasta intrebare nu vrea sa raspunda nimeni…se poate construi dar sunt necesare ,unele acte,cu vecinii,prin notar ca sunt de acord sa construiti la 0.90 cm distanta de gardul lor,dar mai intai trebuie sa treceti pe la primarie pentru mai multe informatii.
Cu stima Mihai Lazar

In Anglia, la Londra, un domn tamplar, de natie ceh parca, a construit o casa pe un teren cu deschiderea de 5 metri. Si nu a construit o casa ci doua case!
Cum sa nu se poata construi? Se poate! 6 metri deschidere este arhisuficient sa va faceti un proiect ce cu siguranta va intra in segmentul de case reusite! Desigur, acum normativele prevad suprafete minime, retrageri minime dar, cum a spus interlocutorul de mai devreme, la primarie puteti obtine toate datele. Si, tot din Londra, un om a construit o casa cu 3 niveluri al carei inaltime la coama era de numai 90 de cm. Ati ghicit, a construit-o sub pamant. Succes si spor la imaginatie!
Cu stima
bsterea@yahoo.com

„In Anglia, la Londra, un domn tamplar, de natie ceh parca, a construit o casa”
In anglia e o lume, in Romania alta. Nu mai faceti comparatii de-astea copilaresti. Acolo exista alta legislatie, alte norme, alta mentalitate. Reveniti cu picioarele pe pamant romanesc, aici va luati dupa legislatia locului. Sorry, dar asta e realitatea. Da, stiu ca unii construiesc cu pile. Insa, va zic inca odata, traim in Romania. Sfat: incercati cu proiect de extindere cu mansardare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *