Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate construi pe un teren de 300 ml cu deschidere 6 ml?


Doresc sa stiu daca se poate construi ceva pe un teren intravilan cu suprafata de 300 mp si deschiderea de 6 ml, situat intr-o comuna la sosea.
Ce pasi ar trebui sa urmez pentru realizarea unui proiect si obtinerea unei aprobari de constructive.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Se poate construi pe un teren de 300 ml cu deschidere 6 ml?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in august 21st, 2013

Dupa cite observ ,la aceasta intrebare nu vrea sa raspunda nimeni…se poate construi dar sunt necesare ,unele acte,cu vecinii,prin notar ca sunt de acord sa construiti la 0.90 cm distanta de gardul lor,dar mai intai trebuie sa treceti pe la primarie pentru mai multe informatii.
Cu stima Mihai Lazar

POPESCU in august 22nd, 2013

LEGAL…NU

Bogdan Sterea in august 22nd, 2013

In Anglia, la Londra, un domn tamplar, de natie ceh parca, a construit o casa pe un teren cu deschiderea de 5 metri. Si nu a construit o casa ci doua case!
Cum sa nu se poata construi? Se poate! 6 metri deschidere este arhisuficient sa va faceti un proiect ce cu siguranta va intra in segmentul de case reusite! Desigur, acum normativele prevad suprafete minime, retrageri minime dar, cum a spus interlocutorul de mai devreme, la primarie puteti obtine toate datele. Si, tot din Londra, un om a construit o casa cu 3 niveluri al carei inaltime la coama era de numai 90 de cm. Ati ghicit, a construit-o sub pamant. Succes si spor la imaginatie!
Cu stima
bsterea@yahoo.com

Barillo din Constanta in aprilie 13th, 2016

„In Anglia, la Londra, un domn tamplar, de natie ceh parca, a construit o casa”
In anglia e o lume, in Romania alta. Nu mai faceti comparatii de-astea copilaresti. Acolo exista alta legislatie, alte norme, alta mentalitate. Reveniti cu picioarele pe pamant romanesc, aici va luati dupa legislatia locului. Sorry, dar asta e realitatea. Da, stiu ca unii construiesc cu pile. Insa, va zic inca odata, traim in Romania. Sfat: incercati cu proiect de extindere cu mansardare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii