Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

10 Bucatarii decorate cu piatra naturala

decor piatra bucatarie amenajata stil modernDintre toate finisajele interioare, piatra naturala ramane favorita mea, fiind usor de integrat in orice stil de amenajare, de la clasic pana la modern si chiar high-tech.


Astazi vreau sa-ti prezint o colectie de imagini cu bucatarii in decorarea carora a fost folosita piatra naturala. Pe mine m-a surprins felul in care piatra naturala sau reconstituita indulceste severitatea bucatariilor cu design modern care, recunosc, nu se numarau printre preferatele mele. Iar daca si tu, ca si mine, credeai ca mobilierul modern de bucatarie nu se asorteaza cu aspectul brut si nefinisat al pietrei naturale, te invit sa privesti imaginile din galeria foto de mai jos si te vei convinge ca nu este asa.

Contrastul dintre piatra naturala si mobilierul modern de bucatarie cu suprafete lucioase, accesoriile si aparatele electrocasnice cu elemente din sticla si inox este de-a dreptul spectaculos. Mai mult, din punctul meu de vedere, forma neregulata a pietrei naturale subliniaza si accentueaza liniile si unghiurile drepte ale mobilierului modern, dar si invers – formele simple si minimaliste ale elementelor moderne transforma piatra naturala folosita in finisarea bucatariei in punctul de atractie al incaperii.

Spuneam la inceputul articolului ca piatra naturala poate fi integrata in absolut orice fel de bucatarie, de la cele amenajate in stil clasic, pana la cele amenajate in stil modern, minimalist sau cu design industrial, stil Loft, aducandu-le o placuta nota rustica, ce induce senzatia de caldura si confort. Convinge-te din galeria foto de mai jos.

Vezi aici si alte bucatarii moderne finisate cu piatra naturala.

surse foto: homeinspirationdesign

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *