Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

14 modele de livinguri amenajate si decorate in alb

idee amenajare living alb negru


Ai avea curaj sa-ti decorezi intreaga casa sau macar una dintre incaperi – sa zicem, livingul – in alb?

Albul este culoare greu de intretinut, stim cu totii, mai ales daca ne gandim la tapiterie si covoare, dar care imbraca orice interior intr-o aura de lumina, marind vizual incaperea si dandu-i un aer elegant si rafinat.

Daca locuiesti intr-o garsoniera sau intr-un apartament de mici dimensiuni si cauti solutii de extindere a spatiului, cel putin in sufragerie – una dintre cele mai des folosite incaperi ale casei – fara sa recurgi la demolarea unor pereti despartitori, iti propun sa iei in calcul amenajarea in alb. Specialistii in amenajari interioare considera ca albul este potrivit pentru absolut orice tip de locuinta, recomandandu-l mai ales in amenajarea si decorarea locuintele mici si slab luminate.

Eviti culoarea alba din teama ca este greu de intretinut? Asa este. Dar poti recurge la cateva trucuri care te vor ajuta:

1. Alege canapele si fotolii dehusabile sau imbraca-le cu huse de culoare alba, usor de curatat.

2. Poti cumpara sau confectiona si huse pentru pernutele decorative de pe canapea, pe care le poti schimba si spala cu usurinta.

3. Renunta la covoarele greu de curatat, indiferent de culoare, inlocuiindu-le cu unele din iuta, de pilda care pot fi improspatate, foarte simplu, cu o carpa umeda. Nuanta naturala a iutei se asorteaza foarte bine cu albul.

4. In ultima instanta, renunta de tot la ideea de covor. Parchetul sau dusumeaua sunt mult mai usor de intretinut.

living modern mobila alba

Toate celelalte elemente ce compun decorul unui living (biblioteca, perdeaua si accesoriile) nu-ti vor da batai de cap, chiar daca sunt de culoare alba. Mai mult, pe o biblioteca sau pe o comoda alba praful nu este la fel de vizibil ca pe unele in nuante inchise. Deci, albul poate fi chiar de ajutor.

Iti propun o colectie de imagini cu 14 livinguri amenajate si decorate in alb, cu sau fara alte accente cromatice, de unde poti extrage cel putin o idee pentru casa ta. CLICK pe imagini pentru dimensiuni mari:

sursa foto: housetohome.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *