Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

20 de livinguri amenajate in stil scandinav

living modern stil scandinavLuminos, relaxant si aerisit – asa as descrie in cateva cuvinte un living amenajat in stil scandinav.


In ultimii ani, stilul Scandinav a devenit unul dintre cele mai populare si indragite stiluri de amenajare a interiorului, datorita simplitatii si aerului relaxat pe care il degaja.

Reteta este foarte simpla: foloseste culori pastel care sa accentueze si sa amplifice lumina naturala, mobilier multifunctional cu design minimalist si, desigur, finisaje, accesorii si textile din materiale naturale, cum ar fi, de pilda, lemnul, rachita, iuta, caramida, piatra decorativa, sticla, bumbacul, lana sau inul.

Deloc pretentios, decorul scandinav este potrivit atat pentru livingurile spatioase cat si pentru sufrageriile din apartamentele de bloc sau pentru cele amenajate in mansarde. Ba chiar in cazul apartamentelor si a garsonierelor, paleta cromatica si mobilierul sumar si minimalist, specifice stilului nordic, contribuie la marirea vizuala a spatiului.

In caz ca simti nevoia unui decor nou in living si iti surade ideea de a-l amenaja in stil scandinav, ti-am pregatit o galerie foto cu 20 de imagini care iti pot servi drept sursa de inspiratie. Click pe imagini pentru a le vedea la dimensiuni mari:

sursa foto: pinterest

Un răspuns la “20 de livinguri amenajate in stil scandinav”

Stilul minimalist (scandinav) este considerat in general prea rece de romani, dar totusi parca incepe sa prinda si la noi. 🙂
Foarte interesant acest blog, ma bucur ca l-am descoperit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *