Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ar costa construirea unei cladiri care va avea 160 mp la sol si 85 mp la etaj?

Cat ar costa construirea unei cladiri care va avea 160 mp la sol si 85 mp la etaj, adica P+M cu materiale si manopera la un loc, adica se doreste predare la cheie.
Astept raspuns.


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Cat ar costa construirea unei cladiri care va avea 160 mp la sol si 85 mp la etaj?

7 răspunsuri la “Cat ar costa construirea unei cladiri care va avea 160 mp la sol si 85 mp la etaj?”

Buna ziua.

Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……

Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Informativ va comunicam ca preturilede realizare a constructiilor se incadreaza :
– „la rosu” intre 110 – 150 E / mp + TVA;
– „la cheie” intre 220 – 350 E / mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 500 E / mp daca dv. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, etc ………….
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
Dispunem de toate echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, etc…..

„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”

Efectuam lucrari in toata tara !!!

Pentru oferta de pret si executia de lucrari va rugam sa ne contactati.
E-mail: office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com ,
Telefoane 0742756576 , 0767954857

Ptr dl Ghita . Care este problema dumneavoastra d-le Ghita? A dat cineva o asemneea suma ? sau vorbiti doar sa va aflati in treaba?
Va sugerez sa invatati sa scrieti si apoi sa incepeti sa faceti comentarii la adresa altora.
O zi buna.

buna ziua ,,un pret corect dupa studiera proiectului,un pret informativ, 110,,150 mp la rosu cu manopera si materiale incluse ,si la cheie 220 300 euro mp preturile nu includ tva ,,dar putem lucra in regie proprie ,sau pe firma ,, la alegere,dv, cu stima costel,informatii 0746350940

Pai, daca aveti proiectul in faza DTAC aveti trecut in proiect valoarea investitiei.
Pentru domnul Ghita, ce va faceti daca domnul client doreste ca inaltimea zidurilor, lumina altfel spus, sa fie la 350 cm? Mai lasati balivernele astea cu sume fixe pe proiect! Un proiect ajunge sa coste si 24835.62 euro. De unde o-ti lua preturile astea pe bajbaite!
Domnule client, reformulati intrebarea si aduceti elemente de detaliu ca sa stiti exact pe ce va bazati. Pana una alta, sunteti in faza de cercetare de piata si vedeti sa nu cadeti in capcana pretului mic. Mic de tot! Apelati la un arhitect, acela va va da o valoare aproape de real a investitiei. Mai departe, singura componenta ce mai conteaza este manopera si calitatea acesteia.
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Vad multa suparare.Fiecare isi expune oferta,in functie de experienta,probabil.Costuri mai exacte se dau pe baza proiectului.O casa ieftina este patrata sau dreptunghiulara cu un acoperis in 2 ape ,cu 1-2 nivele,in functie de necesitati.O ASTFEL de casa ar costa la rosu 110-130euro\mp.La cheie este greu de estimat,din experienta cam 300euro\mp minim.AM construit citeva case in Valcea si mai ieftine,si mai scumpe,va pot trimite poze sau puteti veni sa vedeti si afla de la proprietari costurile,sau ma credeti , constructor cu o experienta de 15 ani in domeniu.Pt mai multe relatii 0748515893;0724156676 sau e-mail

sa fim realisti casa ar avea 245 mp,la un pret minim de 375 euro mp ar rezulta aproximativ 92000 euro la cheie mai putin de 350 375 mp nu se poate construi,nu vorbim de firme care percep 700 sau 800 euro mp,dar se poate realiza si cu minim 350-400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *