Categorii
Intrebari de la cititori

Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?

Buna,
As vrea sa stiu cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili la o casa de 10 m lungime si 10 m latime cu tot cu pereti interiori (2 dormitoare, living, baie, bucatarie, hol si o debara).


Intrebare pe adresa redactiei: Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?

11 răspunsuri la “Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?”

Buna ziua
Nu se poate un raspuns corect asa. Banuiesc ca aveti un proiect D.T.A.C. + P.TH. In P.TH. aveti necesarul de materiale si cantitatiile.
Spor la munca.

Buna ziua. Se construiesc case din BCA doar ca BCA-ul nu este portant iar caramida este portanta . Sunt avantaje si dejavantaje , e clar ca , caramida este superioara dar asta nu inseamna ca nu se construiesc casa din BCA, sunt proiecte si structuri pe cadre asa ca dl Alexandru constructor nu dati informatii eronate.
Multumim

10\10cu inaltimea 2,3m=92mp zidarie cu o grosime de 15 cm,minus o use[ca trebuie sa intri] si 4 geamuri=10 metri cubi sau 7 paleti si gata casa? Cine zicea ca multi,uite ce putiiiiin…..?

Rezistenta casa se realizeaza cu zidurile exterioare de 15 cm, interioare si structura de rezistenta nu mai e nevoie asai ? Doamne doamne ce tampenie, ce sa spunem altceva, sa nu fi acasa cand va fi cutremur. Dl Marinel nu dati raspunsuri eronare va rugam pentru ca lumea chiar crede si o sa aveti pe constiinta multe persoane dupa un cutremur. Spor la munca !

Doamne???cata inteligenta…daca nu ma insel,de pe forum,sunteti d-na\domnisoara.Exista ceva prejudecati in legatura cu forta fizica si inteligenta[cu care nu sunt neaparat de acord] dar vad ca umorul sigur va lipseste.Vorba lui Bogdan,asa intrebare,asa raspuns.A FOST O GLUMA.Mai destindeti-va.Succes…..

Buna citi paleti de becia imi trebue la o casa de 20 m lungime pe 8 m latime pe 3 m inaltime multumesc.

7 paleti x 2.35 m3 nu fac niciodata 10 m3 cum spui dumneata, dintr-un m3 de BCA se construiesc 6.5 m2… deci cam 15 m3… dar per palet este in regula! 630 – 650 bucati de BCA! 0,024 – 1 bucata BCA

Mister Alexandru, în ce pustietate ai crescut tu să trăncănești aiurea ca nu se construiesc case de BCA, sunt milioane de case construite din BCA, dacă pe timpul lui bunicu se construiau numai din cărămidă și chirpici, asta nu înseamnă că lumea nu o mai evoluat și o rămas în urmă ca tine, eu am aproape 33 de ani și de mic copil am tot văzut numai case de BCA, unii zic ca BCA-ul îi cancerigen, alții zic că nu, unii zic că, cărămida îi mai buna că are găuri și se ventilează că circulă aerul prin ea, cum mai circulă aerul că eu chiar nu înțeleg, dacă o tencuiești și o izolezi pe unde mai circulă aerul că nu-i înțeleg, unii zic că, cărămida îi mai călduroasă și BCA-ul ține rece, alții zic că invers, eu din câte știu BCA-ul îi mai călduros nu cărămida.

Eu unul vreau să-mi construiesc o căsuță normală cu două dormitoare de 4 pe 4 m, livingul de 4 pe 6 m, bucătăria de 3 pe 3 m, baia de 3 pe 2 m, și un holișor mic de 1.5 pe 2 m, și vreau să știu cât BCA de 20×25×60 îmi trebuiesc ca să nu cumpăr prea mulți sau mai puțini, am lucrat pe șantier, dar nu la zidărie ca să știu cam cât BCA ar intra, vreau un răspuns câtuși de cât corect, fără comentarii de prost gust cum zice Alexandru că nu se fac case de BCA, la el se fac doar de lut cu paie, că el o rămas în epoca lui bunicu.

Buna cati paleti de bca imi trebuie la construirea a doua dormitoare 5 pe 4 si o baie 3 pe 2 minus 4 usi si minus 3 geamuri multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *