Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?


Buna,
As vrea sa stiu cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili la o casa de 10 m lungime si 10 m latime cu tot cu pereti interiori (2 dormitoare, living, baie, bucatarie, hol si o debara).


Intrebare pe adresa redactiei: Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

casatamultvisata in septembrie 29th, 2013

Buna ziua
Nu se poate un raspuns corect asa. Banuiesc ca aveti un proiect D.T.A.C. + P.TH. In P.TH. aveti necesarul de materiale si cantitatiile.
Spor la munca.

Bogdan Sterea in septembrie 29th, 2013

Multi.
Asa intrebare, asa raspuns. :)
Spor!

Alexandru_constructor in octombrie 1st, 2013

buna ziua……..din BCA nu se construiesc case.
Incercati caramida…..

casatamultvisata in octombrie 1st, 2013

Buna ziua. Se construiesc case din BCA doar ca BCA-ul nu este portant iar caramida este portanta . Sunt avantaje si dejavantaje , e clar ca , caramida este superioara dar asta nu inseamna ca nu se construiesc casa din BCA, sunt proiecte si structuri pe cadre asa ca dl Alexandru constructor nu dati informatii eronate.
Multumim

marinel vilcioiu in octombrie 9th, 2013

10\10cu inaltimea 2,3m=92mp zidarie cu o grosime de 15 cm,minus o use[ca trebuie sa intri] si 4 geamuri=10 metri cubi sau 7 paleti si gata casa? Cine zicea ca multi,uite ce putiiiiin…..?

casatamultvisata in octombrie 9th, 2013

Rezistenta casa se realizeaza cu zidurile exterioare de 15 cm, interioare si structura de rezistenta nu mai e nevoie asai ? Doamne doamne ce tampenie, ce sa spunem altceva, sa nu fi acasa cand va fi cutremur. Dl Marinel nu dati raspunsuri eronare va rugam pentru ca lumea chiar crede si o sa aveti pe constiinta multe persoane dupa un cutremur. Spor la munca !

marinel vilcioiu in octombrie 9th, 2013

Doamne???cata inteligenta…daca nu ma insel,de pe forum,sunteti d-na\domnisoara.Exista ceva prejudecati in legatura cu forta fizica si inteligenta[cu care nu sunt neaparat de acord] dar vad ca umorul sigur va lipseste.Vorba lui Bogdan,asa intrebare,asa raspuns.A FOST O GLUMA.Mai destindeti-va.Succes…..

Luciano in iunie 2nd, 2017

Buna citi paleti de becia imi trebue la o casa de 20 m lungime pe 8 m latime pe 3 m inaltime multumesc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii