9 comentarii la “Cat BCA imi trebuie pentru 100 mp locuibili?”

 1. Buna ziua
  Nu se poate un raspuns corect asa. Banuiesc ca aveti un proiect D.T.A.C. + P.TH. In P.TH. aveti necesarul de materiale si cantitatiile.
  Spor la munca.

 2. Buna ziua. Se construiesc case din BCA doar ca BCA-ul nu este portant iar caramida este portanta . Sunt avantaje si dejavantaje , e clar ca , caramida este superioara dar asta nu inseamna ca nu se construiesc casa din BCA, sunt proiecte si structuri pe cadre asa ca dl Alexandru constructor nu dati informatii eronate.
  Multumim

 3. 10\10cu inaltimea 2,3m=92mp zidarie cu o grosime de 15 cm,minus o use[ca trebuie sa intri] si 4 geamuri=10 metri cubi sau 7 paleti si gata casa? Cine zicea ca multi,uite ce putiiiiin…..?

 4. Rezistenta casa se realizeaza cu zidurile exterioare de 15 cm, interioare si structura de rezistenta nu mai e nevoie asai ? Doamne doamne ce tampenie, ce sa spunem altceva, sa nu fi acasa cand va fi cutremur. Dl Marinel nu dati raspunsuri eronare va rugam pentru ca lumea chiar crede si o sa aveti pe constiinta multe persoane dupa un cutremur. Spor la munca !

 5. Doamne???cata inteligenta…daca nu ma insel,de pe forum,sunteti d-na\domnisoara.Exista ceva prejudecati in legatura cu forta fizica si inteligenta[cu care nu sunt neaparat de acord] dar vad ca umorul sigur va lipseste.Vorba lui Bogdan,asa intrebare,asa raspuns.A FOST O GLUMA.Mai destindeti-va.Succes…..

 6. Buna citi paleti de becia imi trebue la o casa de 20 m lungime pe 8 m latime pe 3 m inaltime multumesc.

 7. 7 paleti x 2.35 m3 nu fac niciodata 10 m3 cum spui dumneata, dintr-un m3 de BCA se construiesc 6.5 m2… deci cam 15 m3… dar per palet este in regula! 630 – 650 bucati de BCA! 0,024 – 1 bucata BCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.