Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare Utile

Erice – orasul de piatra din Sicilia. 51 de imagini cu case si stradute superbe

Erice Sicilia 05

In cele 7 zile de vacanta, petrecute in Sicilia, am incercat sa ajungem in cat mai multe locuri ce meritau vizitate. Printre acestea nu trebuia ratat oraselul Erice, care se afla pe muntele cu acelasi nume, la o altitudine de 750 de metri, unde se poate ajunge cu telecabina sau cu masina.


De acolo, de sus, se poate vedea orasul Trapani, situat la malul marii Tireniene, iar peisajul este absolut senzational. (vezi in galeria foto o poza facuta din telecabina)

Ce ne-a impresionat pe noi cel mai mult a fost insa micul orasel de pe muntele Erice, unde am facut sute de poze, din care am selectat cateva si le-am adaugat mai jos. Te invit intr-un tur virtual si astept impresiile tale despre „orasul de piatra”:)

3 răspunsuri la “Erice – orasul de piatra din Sicilia. 51 de imagini cu case si stradute superbe”

Buna Andrei , foarte frumoasa locatia. Piatra, a fost, este si va fi temelia de rezistenta a constructiilor. Arata superb si magnific. Am ramas surprins impresionat cand am vazut ca tu esti cel care a calat pe acele locuri superbe.
Felicitari si tine o tot asa.
O sa incercam si noi sa realizam un articol cu lucrarile realizate in piarta de catre compania noastra de la infiintare si pana in prezent .
O zi superba va dorim
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”

Celebrele stradute siciliene: pietruite, inguste, ai impresia ca timpul insusi, e cuibarit pe undeva pe acolo, ca o salamandra ce-si cauta odihna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *