Categorii
Intrebari de la cititori

Imi pot face o casuta cu 30000 de mii de euro?

Imi pot face o casuta cu 30000 de mii de euro? cam ce suprafata? fara manopera!


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Imi pot face o casuta cu 30000 de mii de euro?

Vezi si alte intrebari si raspunsuri venite pe adresa redactiei.

16 răspunsuri la “Imi pot face o casuta cu 30000 de mii de euro?”

Buna ziua D-na Laura.
Raspunsul nostru este DA , se poate realiza o casuta la 30.000 Euro iar suprafata ei depinde foarte mult de locatie , de natura terenului, de proiectul dorit , de gradul de finisare solicitat , etc ………….
Va putem ajuta de la proiectare – avizare – autorizare – executie la cheie.
Informatii pe:
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857
Multumim

Casa cu fundatie izolata, 60 m2 construit parter, 52 m2 construiti mansarda +8 m2 terasa, cu gard in doua laturi si coparticipare in 2 laturi, materiale pana la finisaj aproape exclusiv din lemn, cu instalatii sanitare, electrice, incalzire electrica in pardoseala, put si fosa septica ecologica, tabla zincata „tiganeasca”, finisaj bisaza pe dus parter, marmura in bucatarie de gros 15 mm, hidroizolatii profesionale in bai. 24800 euro. Asa cum ati cerut dvs. doar materiale. Este casa mea la care am lucrat 4 luni in detaliu tehnic de executie. Mai adaug aici si boiler de 100 l si 2 panouri fotovoltaice de 1,5 Kw.
Materialul de baza de constructie este lemnul de rasinoase ignifugat si tratat impotriva xilofagelor, 5×15 cm.
Va asigur ca sunt extrem de drastic atunci cand vine vorba de costuri. Deci, se poate, va asigur.
Daca v-am captat atentia si v-am trezit interesul pentru o casa futurista, optimizata pentru nevoi medii si care este construita in functie de factorii naturali ce influenteaza arhitectura casei, va stau la dispozitie la bsterea@yahoo.com, 0748704725.

DA se poate si cu manopera.Avem ceva construit in Valcea parter+etaj 90mp.Putem construi o casa care sa se incadreze in aceasta suma,in functie de ce va doriti.Pt mai multe relatii la tel 0748515893;0724156676 sau pe e-mail

e foarte interesant.cind intreaba omu cit costa o casa la rosu nimeni nu stie,spun la unison: ca sa vedeti ca nu se da asa aiurea un pret,ca trebuie proiect tralala tralala ,dar acum toti stiu ca ajung 30.000 de euro pt o casa la cheie.cind aud constructorii de mii de euro isi rup degetele tastind si implorind sa fie contactati.deci chestia e ca au cazut preturile si se poate face o casa cu preturi decente.eu acum intreb toti constructorii :ACUM DE UNDE STITI CA AJUNG BANII DACA NU STITI CE ISI DORESTE DOAMNA?DE UNDE STITI CIT FIER SI CIT BETON SI CITA CARAMIDA SAU BCA INTRA LA CASA PE CARE SI-O DORESTE DOAMNA LAURA?HALAL CONTRUCTORI

DOMNILOR CONSTRUCTORI LAMURITI-MA CUM STA TREABA PT CA NU PRICEP.DE CE ATUNCI CIND VA INTREABA CINEVA CIT COSTA O CASA LA ROSU RASPUNDETI TOTI CA NUUUUUUUU SE POATE DA UN PRET FARA PROIECT,FARA UNA FARA ALTA,DAR ACUM FARA A AVEA PROIECTUL DOAMNEI LAURA,FARA A STII CE CASA ISI DORESTE SINTETI TOTI DE ACORD CA DAAAAAAAAAAAA SE POATE.CUM????????????DE UNDE STITI CIT FIER INTRA?DE UNDE STITI DIN CE O VREA DOAMNA BCA SAU CARAMIDA?DE UNDE?????????DOAMNA NU A SPUS NICI MACAR SUPRAFATA,IN SCHIMB CE ALTII VA INTREABA DE EXEMPLU PT O SUPRAFATA DE 100 MP HABAR NU AVETI?

Buna seara d-na Lia K, raspunsul nostru in septembrie 2013 a fost acesta si nu vad care este greseala. Ce va deranjat la raspuns? Daca dumneavoastra detineti mai multe cunostinte si informatii in domeniul constructiilor dati raspunsuri dvs si construiti-le dvs si se rezolva aceasta problema.
Si va aduc la cunostinta ca nu se poate sa i spui unei persoane pe net sau pe site cat il costa o casa de XXX,XX mp. NU SE POATE !!!

casatamultvisata in septembrie 29th, 2013

Buna ziua D-na Laura.
Raspunsul nostru este DA , se poate realiza o casuta la 30.000 Euro iar suprafata ei depinde foarte mult de locatie , de natura terenului, de proiectul dorit , de gradul de finisare solicitat , etc ………….
Va putem ajuta de la proiectare – avizare – autorizare – executie la cheie.
Informatii pe:
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857

am spus eu ca m-a deranjat ceva????????????am spus eu ca stiu sa construiesc case???????????????????????eu am pus o intrebare,ATIT SI NIMIC ALTCEVA.

Buna seara

Ma numesc CATALIN si sunt din Pitesti

Va rog sa imi spuneti daca puteti construi o casa la cheie in valoare de 30000 Euro .

Detin teren imprejmuit de 500 m2 .

Multumesc
Tel 0767768796

Bună ziua
Va rog sa ma ajutați cu poze proiecte de casa suprafață 100 – 120 mp.
Am în jur de 30.000 euro, se poate face o casa din cărămidă?
Și ma interesează dacă și demolări dvs
Adică m-ar interesa o oferta cu demolare casa veche de 5 camere și șopron și construcția uneia în jur de suprafață menționată și suma
Mulțumesc

Buna ziua,sunt din Galati si as vrea sa stiu daca se poate face o casa de max 100 mp cu 37000 de euro. Astept modele de casa si pareri. Multumesc.

Salut domnilor constructori, am un buget de €32000, daca imi puteți trimite niste modele pt acesti bani, va multumesc.

Vă salut, vă scriu pt că îmi doresc o casă la cheie cu parter și mansarda, dețin terenul eu. Se poate realiza cu un buget de 40000 €? Întreb pentru că în Brașov și împrejurimi, preturile au explodat pur și simplu. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *