Categorii
Obiecte de Mobilier

Mobilier pentru holuri mici si inguste. 5 modele cu imagini si preturi

mobila hol ingust pro design art

Pentru a avea o casa perfect ordonata este bine sa ne asiguram ca fiecare obiect are locul lui bine stabilit. Atunci cand proiectam spatii de depozitare pentru living, bucatarie, baie sau dormitor e bine sa nu uitam si de hol. In fond, aceasta este prima incapere care te intampina cand vii acasa, iar aspectul ei iti poate influenta starea de spirit. Ma indoiesc ca te-ar bine dispune un hol aglomerat, in care hainele, umbrelele si perechile de cizme si pantofi sunt aruncate la intamplare.


In principiu, pentru a mentine ordinea intr-un hol, este suficient sa achizitionezi un mobilier compus dintr-un cuier pentru haine, un dulap pentru pantofi, o oglinda si, eventual, un raft pentru caciuli, fulare si umbrele. Desigur ca acesta va fi ales in functie de spatiul disponibil si de stilul de amenajare a holului.

In continuare, poti vedea 5 modele de seturi de mobilier pentru holuri mici si inguste, asa cum sunt majoritatea holurilor din apartamentele de bloc, disponibile pe piata in acest moment:

1. Pentru suma de 836 lei poti cumpara de la Marco Shop setul de mobilier modular pentru hol M005, compus dintr-un pantofar cu 3 usi, si un panou cu oglinda si cuier pentru haine. Ansamblul de mobilier este realizat din PAL de 18 mm grosime si poate fi executat in mai multe variante de culoare, simple sau combinate: cires, fag, wenge, stejar, mesteacan, alb sau negru.

mobila hol pantofar oglinda cuier marcoshop

2. Daca nu dispui de prea mult spatiu si totusi vrei sa ai un hol ordonat, poti cumpara modelul de dulap cu doua usi pentru hol, Look, din oferta magazinului Kika. In aceasta perioada, dulapul din imagine este oferit la pretul promotional de 819 lei si este realizat din PAL intr-o combinatie de doua culori: prun si negru lucios. Dulapul este prevazut la interior cu o bara pentru haine si mai multe rafturi, iar in partea inferioara cu un sertar.

dulap hol kika

3. O alegere eleganta, perfecta pentru holurile mici si inguste, este cuierul din imaginea de mai jos, oferit de fabrica de mobila Pro Design Art la pretul de 705 lei. Cuierul este compus din doua corpuri (un dulap pentru haine si un pantofar), unite printr-un panou, prevazut cu o baie pentru umerase. Dulapul inalt este prevazut cu o usa cu oglinda.

mobila hol ingust pro design art

4. Din oferta variata a magazinului Dedeman am ales mobilierul pentru hol model Delia, disponibil la pretul de 536 lei. Garnitura este finisata in alb si nuc dijon si este compusa dintr-un dulap pantofar cu trei usi, un panou cu agatatoare pentru haine si un raft pentru caciuli sau fulare si o oglinda de dimensiuni medii.

mobila cuier hol dedeman

5. Cuierul cu oglinda, in culoare wenge cu alb, model Samba, oferit de magazinul Mobilierul Tau la pretul de 499 lei este cea mai compacta varianta de mobilier pentru hol dintre cele prezentate astazi. Potrivit pe holurile moderne, dar inguste si de mici dimensiuni, cuierul Samba este compus din trei piese ce pot fi montate individual: o oglinda de dimensiuni medii, un pantofar cu doua usi, si un cuier pentru umerase, prevazut cu un raft in partea superioara.

cuier hol oglinda wenge alb samba

Un răspuns la “Mobilier pentru holuri mici si inguste. 5 modele cu imagini si preturi”

Buna ziua,a-și vrea sa aflu cum a-și putea amenaja un hol lung si angust an stil scandinav si ce piese de mobilier ar trebui sa pun si elemente decorative cum ar fi plante,felinare, etc ,an capătul holului exista si o fereastra holul are cam 6m-1,5latime Dc se poate o schița sau ceva ce ma poate ajuta,multumesc mult o zi frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *