Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Modele de combine frigorifice colorate. Ti-ar placea in bucataria ta?


combine frigorifice gorenjeStiai ca, mai nou, mobila de bucatarie poate fi asortata nu doar cu finisajele, accesoriile si elementele decorative, ci si cu frigiderul? Ai vazut bine – cu frigiderul sau combina frigorifica.


Cei de la Gorenje au lansat de ceva vreme o colectie de combine frigorifice in culori intense, menite sa completeze interiorul bucatariilor moderne.

Iata cateva modele de frigidere colorate ce pot fi gasite in magazinele din Romania:

1. Combina frigorifica de culoare rosie, marca Gorenje, clasa energetica A+, face parte din seria Eurocombi/Soft Door si are capacitatea de 312 litri, din care frigider 230 litri si congelator 92 litri. Dotata cu un compresor, rafturi din sticla si cu functia de dezghetare automata combina frigorifica de culoare rosie poate fi cumparata cu putin peste 2000 de lei.

combina frigorifica rosie gorenje rk 61821rd

2. Frigiderul verde de mai jos face parte din colectia de frigidere cu o usa Retro Gorenje si este disponibil la aproximativ 2500 lei. Capacitatea frigiderului este de 281 litri (255 litri frigider si 26 litri congelator), iar dimensiunile 60x64x154 cm. Excentricul frigider de culoare verde face parte din categoria electrocasnicelor din clasa energetica A++ si este dotat la interior cu un suport cromat pentru sticle si cu un ventilator.


frigider retro verde gorenje rb 602990gr

Acelasi model de frigider este disponibil si in culorile violet, orange, rosu, maron, bej sau negru.

combine frigorifice gorenje

3. Tot din colectia Retro Gorenje face parte si frigiderul cu doua usi de culoare neagra, de mai jos, la pretul de achizitie de aproximativ 2900 lei. Frigiderul are dimensiunile 60 x 173.7 x 64 cm este dotat cu functii de dezghetare automata si racire rapida, cu un compresor, rafturi din sticle, suport cromat pentru depozitarea sticlelor si face parte din clasa energetica A++, fiind disponibil in mai multe variante cromatice.

frigider retro negru gorenje rf 60309 obk
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

marilena in septembrie 12th, 2013

SUUUUPER, felicitari celor care a avut aceasta idee, dk as avea posibilitati maine as cumpara o combima colorata, iti deschide bucataria, este mult mai vesela. BRAVOoooooooooooooooooo

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii