Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

15 idei de depozitare deasupra vasului wc din baile mici

dulap compact deasupra wc baie mici dimensiuni

Imi amintesc ca, atunci cand eram mica, parintii mei montasera deasupra vasului wc din baie un dulap in care pastrau, printre altele, ziarele vechi. Deh, presa scrisa era inca infloritoare in acele vremuri. Si tot in acea perioada aveam un hamster care traia intr-un acvariu, iar una dintre sarcinile mele era schimbarea periodica a asternutului din locuinta micului rozator. Obtineam asternutul din acele ziare vechi pe care le tocam marunt. Intr-o zi, am mers la baie sa iau cateva ziare pentru a inlocui asternutul din acvariu, tinandu-l pe hamster in mana stanga. Nu stiu cum am reusit, cert e ca micul meu prieten a plonjat in wc de la o inaltime apreciabila pentru statura lui, iar eu m-am aruncat sa-l salvez de la inec. Din acea zi am dezvoltat o fobie fata de dulapul de deasupra toaletei din baia parintilor mei.


Cu toata aceasta intamplare, recunosc ca ideea de a folosi spatiul de deasupra toaletei este extrem de practica si utila, mai ales in cazul bailor mici. In magazinele de mobilier din SUA si din alte tari occidentale exista chiar dulapuri special concepute pentru a incadra vasul wc. Logica e simpla – intr-o baie mica e greu sa gasesti locul perfect pentru montarea unui dulap, a unor rafturi, etajere sau chiar suporturi pentru prosoape care sa nu-ti manance din spatiul si asa restrans. Ori peretele de deasupra toaletei este locul ideal tocmai pentru ca nu-ti sta in drum. Vasul wc impune pastrarea distantei fata de respectivul perete, dupa cum bine stii, anuland astfel riscul de a te lovi de rafturile montate deasupra lui.

Ti-am pregatit o colectie de imagini cu variante de folosire a spatiului de deasupra toaletei: dulapuri, rafturi din lemn sau din sticla si etajere din inox, fier forjat sau lemn masiv. Eu am gasit cateva variante pe care le-as putea aplica in baia noastra mica. Tu ce parere ai despre aceasta idee de depozitare?

3 răspunsuri la “15 idei de depozitare deasupra vasului wc din baile mici”

Imi plac ideile, cred ca ar merge si niste rafturi din rigips sau niste nise placate cu mozaic de sticla, mozaic care sa se regaseasca in briul de la pereti.

De acord cu tine, Stell! Important este sa invatam sa lasam fraul liber imaginatiei 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *