Categorii
Misto, nu?

24 de imagini cu insula Levanzo din Sicilia

Levanzo Sicilia 01

30 de minute dureaza plimbarea cu vaporasul din portul Trapani pana la insula Levanzo, o insula mica si superba din Sicilia, care se intinde pe 5 km2 si unde ai impresia ca timpul sta in loc pentru cele cateva zeci de familii care traiesc acolo.


Probabil ca din toata vacanta petrecuta in Sicilia, Levanzo a fost locul care ne-a impresionat cel mai mult. Marea si plaja intr-o parte, stancile si muntele in cealalta parte, casele din piatra, linistea… totul este minunat.

Si te gandesti, oare cum traiesc oamenii acolo? Oare cum o fi sa te nasti pe o insula?

Cred ca m-as obisnui si eu usor cu ideea:). Spune-mi, dupa ce vezi pozele de mai jos, daca ti-ar placea sa traiesti pe o insula ca Levanzo.

Vezi si imaginile superbe din Erice, orasul de piatra din Sicilia.

3 răspunsuri la “24 de imagini cu insula Levanzo din Sicilia”

Foarte asemanator este peisajul din Palma de Mallorca, unde am petrecut impreuna cu familia, o saptamana minunata. Cum sa nu-ti placa sa vietuiesti in asemenea locuri? Este atat de mult calm si atata liniste in aerul fara fir de praf, marea (Mediterana, aici), cu degrade-ul ei de nuante de albastru, verde, mov si alb sidefat, casele vopsite in alb, doar cu doua, cel mult trei etaje, cu obloane rosii, caramizii, albastre, grena, strazile cu piatra adusa cred, din muntii care strajuiesc la nord insula, pinii, palmierii, soarele…!

Insula Levanzo a ramas, pentru noi, cel mai frumos loc in care am fost pana acum. O bijuterie aflata la o distanta de doar 20 min de Trapani (cu feribotul) care ne-a surprins in mod total neasteptat cu frumusetea si salbaticia ei, cu casele albe, cu apa verde smarald. Din pacate, imaginile nu redau adevarata frumusete a locului. Levanzo, insula in care am petrecut doar doua ore, ne-a ramas intiparita in minte pentru totdeauna. Sper sa o revedem la un moment dat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *