Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Amenajarea unui living modern cu accente rustice. GALERIE FOTO cu 20 de imagini

amenajare living modern cu elemente decorative rustice


Poate ai abservat si tu ca printre tendintele ultimilor ani in domeniul amenajarilor interioare se numara impletirea elementelor moderne cu cele rustice, marcate de simplitate si patina timpului. Mie personal imi place foarte mult acest trend deoarece imprima interiorului caldura si confort. Daca simti acelasi lucru, iti propun sa staruim un pic asupra subiectului si sa vedem cum putem obtine un decor modern cu accente rustice in living.

Vom porni de la culorile potrivite atat stilului modern cat si celui rustic: albul, nuantele de gri si tonurile de maro. Acestea se regasesc in primul rand in finisajele rustice, cum ar fi piatra naturala, lemnul masiv sau pluta. Putem placa, asadar, unul dintre peretii livingului cu piatra naturala sau putem decora peretii si tavanul cu grinzi masive din lemn care arata extraordinar in combinatie cu albul vopselei lavabile.

Pentru pardoseala unei sufragerii moderne cu accente rustice merge excelent dusumeaua sau parchetul, dar putem alege si travertinul sau piatra naturala, in cazul in care avem instalat un sistem de incalzire prin pardoseala.

Canapelele, fotoliile si corpurile de mobilier modulare cu design modern se vor acomoda imediat in decorul rustic al incaperii, mai ales daca vom alege accesoriile potrivite: perdele, cuverturi, corpuri de iluminat, cutii de depozitare, masute de cafea, covoare si alte elemente decorative.

Si pentru ca tot veni vorba despre covoare, e bine sa uitam de mochetele si covoarele mari cu imprimeu si sa alegem in locul lor un covor subtire si monocolor din fibre naturale: bumbac, lana, iuta sau sisal. Imi plac mult si pieile naturale sau sintetice, pe care le putem asterne in fata fotoliilor sau a canapelelor din living, lasand astfel descoperita pardoseala frumoasa din lemn natur. Zilele acestea chiar sunt in cautarea unei piei de culoare alba pentru livingul nostru pe care l-am reamenajat recent.

In galeria foto de mai jos poti vedea 20 de livinguri amenajate in stil modern cu puternice accente rustice care mi-au placut si care cred ca-ti vor placea si tie 🙂

surse foto: houzz.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *