Categorii
Proiecte de case inedite

Casa din CIMITIR – locatia ideala pentru petrecerea de HALLOWEEN – de vanzare la 400.000 euro

biserica aflata in cimitir transformata in casa


415.000 Euro este suma pentru care poti deveni proprietarul celei mai potrivite locatii pentru petrecerea de Halloween. Este vorba despre o biserica veche din Perth, Scotia, transformata intr-o casa moderna, desfasurata pe trei nivele. Superba locuinta are si un amanunt socant, demn de filmele de groaza – se afla in mijlocul unui cimitir functional.

Biserica Blairingone, construita in urma cu aproape 200 de ani, a fost vanduta in 2006 unor dezvoltatori imobiliari care au transformat-o intr-o casa moderna, compusa din 4 dormitoare, dintre care doua sunt dotate cu bai proprii, o bucatarie utilata cu mobilier si electrocasnice de ultima generatie, un dining amplu si un living extrem de spatios.

Finisajele moderne accentueaza si pun in valoare vitraliile originale ale ferestrelor, reconditionate cu grija. Un alt element spectaculos al ineditei locuinte este scara interioara, inalta de 9 metri, imbracata in stejar masiv, finisat impecabil.

Cimitirul care inconjoara casa este inca functional, locurile de veci apartinand localnicilor din zona. Din fericire, acesta este ingrijit de consiliul local, asa ca intretinerea gazonului din curtea casei nu va fi o problema.

Pe langa zona intesata cu pietre funerare, unele dintre ele la doar cativa metri de zidurile casei, proprietatea este prevazuta cu un spatiu de parcare si o portiune ce poate fi folosita in calitate de gradina pentru cultivarea legumelor.

Vecinii „linistiti” fac din casa Blairingone o locatie ideala pentru organizarea petrecerii de Halloween, niciunul dintre ei nefiind deranjat de zgomotele specifice unui astfel de eveniment. Asa ca nu vei risca sa te trezesti cu fortele de ordine pe cap, in urma unor sesizari. Dar, ca orice lucru frumos, si aici exista un dezavantaj: nu ai cui sa-i ceri cu imprumut o cana cu ulei sau o mana de zahar.

sursa foto: rightmove.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *