Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa in comuna Berceni, la rosu, ieftina


Casa se afla la 10 km de Bucuresti, iesire com Berceni – intrare com. Dobreni. Terenul, de 250 mp, se afla la 100m de sosea nationala, asfaltata, curent langa lot. Zona cu case locuite si case in constructie. Se poate etaja.
ACUM ESTE LA ROSU.Se da la cheie in maxim o luna. Particular.
Pret „la rosu” = 16000 euro
Pret „la cheie” = 25000 euro
Preturi usor discutabile.


Pret Casa in comuna Berceni, la rosu, ieftina: 16000

Adresa: ilfov, berceni
Persoana contact: popa cristian
Telefon: 0724743123
Mail: cristis2003@yahoo.com

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

IOSIF in octombrie 5th, 2013

Construim case vile la rosu cheie.Zidarie tencuieli tinci gletuiri gresie faianta rigips renovari demolari consolidari amenajari inte-ext sapa parchet piscine garduri acoperis placare polistiren decorativa Ap sc.blc spatii comerciale.0769443235. 0720097974.
Toata gama in constructii. romeo.activconstruct@yahoo.com

sabina in octombrie 5th, 2013

Oamenii tot trag in jos preturile, iar cei care construiesc dau o batalia surda care sa dea pretul mai mic. Si stiti la ce se ajunge? La un pret mic pentru o calitate foarte indoielnica. Si o sfidare a valorii muncii constructorului, care se simte injosit in momentul cand i se propune sa lucreze mai degeaba. Daca dai 5 lei, de acesti bani vei primi. Pentru ca tu nu stii ce se va face de acesti bani decat in momentul in care primesti constructia finala. Care bineinteles va fi poleita frumos. Succes in proiectele voastre de 2 lei.

casatamultvisata in octombrie 5th, 2013

Doamna Sabina aveti perfecta dreptate . Am putea sa discutam mult pe acasta tema dar multa lume nu intelege. Proiectam si executam de ani de zile, dirigentie de santier la fel iar cand vad ca sunt unii care fara sa vada un proiect, fara sa faca un deviz se exprina si dau valoarea constructiei ma intreb ce cunostinte in domeniul constructiilor stapanesc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii