Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa o casa la cheie de cca 80-100 mp?

BUNA ZIUA! AS DORI SI EU DACA MA PUTETI AJUTA SA IMI SPUNETI CAT MA COSTA O CASA LA CHEIE DE CCA 80-100MP.


Intrebare de la NICOLETA ION, pe adresa redactiei: Cat ma costa o casa la cheie de cca 80-100 mp?

9 răspunsuri la “Cat ma costa o casa la cheie de cca 80-100 mp?”

Pereti din beton celular usor , turnat direct in cofrag. Asigur materilale si utilaje care sunt incluse in pretul de 10 euro/mp construit.
Avantaje :
Se toarna perete monolit conform proiect.
Nu este nevoie de mateial pentru zidarie.
Nu se mai tencuieste peretele, fiind deja plan.
Greutate cu minim 60% mai mica fata de perete normal.
Rezistenta la compresiune de 2 ori mai mare fata de BCA.
Umiditate mult inferioara fata de BCA in timp.
Detalii pe mail sau telefon..
cezarp2003@yahoo.com sau 0721859850

Buna ziua. Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie.
Pentru oferta de prêt, proiectare si executia lucrarii va rugam sa ne contactati.
E-mail:
office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com ,
Telefoane :
0742756576 , 0767954857

Buna ziua! Un pret estimativ la rosu manopera cu materiale poate 12 000 – 14 000 euro, dar un pret corect doar pe baza de proiect. Pentru mai multe detalii, eventual proiect gmarius69@yahoo.com, 0721123300

materiale si manopera,instalatii electrice,/ sanitare.la cheie cu alte cuvinte minim 325 euro maxin 600 in functie de materiale ,finisaje,accesorii etc.

Buna ziua! Desi un deviz nu se face doar luand in calcul suprafata va pot spune ca nu trebuie sa coste la rosu manopera cu materiale mai mult de 12 000 euro Pentru detalii 0761344085

Fara un proiect, Proiect tehnic sunt doar povesti si pareri spuse fara suport.
In functie de Studiu Geo se calcularaza structura de rezistenta, cotele de fundare, dar respectand un proiect avizat, verificat si autorizat nu sunt suficienti 12.000 Euro pentru manopera si materiale.
Sunt pe forum ingineri , meseriasi care stiu ca una e sa ai 80-90kg fier / mc alta este sa fie 110-130kg / mc, sau una e sa ai o cota de fundare la 1 -1,3 m alta e sa ai o cota de fundare la 1,5 -1.9 m adancime, una e sa ai talpi continue de 40-50 cm alta e sa fie de 60-80 cm si va pot da nenumarate comparatii si exemple asa ca va rugam cei care se cred ilustri ingineri si atotconoscatori nu prostiti oamenii cu asemenea informatii ca doar ii duceti in eroare si ii derutati.

Ma intreb ce face acel meserias care spune ca o constructie costa atata dand o valoare X fara vada un proiect fara sa realizeze un deviz ? aduce bani de acasa pentru a finaliza casa? sau construieste casa dupa cum il taie pe el capul si dupa cum vrea el ? si apoi casa cade pe beneficiar la un cutremur , etc ……..
Sfaturi:
Beneficiari grija mare cu cine construiti. Angajati persoane calificate si autorizate in executia de lucrari , nu lucrati cu necalificati
Intocmiti contracte ferme, termene de executie transparente.
Angajati un diriginte de santier
Folositi materiale conform P.TH.
Lista poate continua
Construiti cu profesionisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *