Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firme care oferta garantie si plata in rate pt constructie casa, langa Bucuresti

Doresc sa construiesc o casa la cheie in sat Bacu langa Bucuresti (7 km podul de centura Dragomiresti. Parter + mansarda (living, bucatarie, 3 dormitoare 2 bai) nu mai mare de 140 mp. Doresc costuri aproximative pe mp. Numai firme care ofera garantie si plata pe etape.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Caut firme care oferta garantie si plata in rate pt constructie casa, langa Bucuresti.

20 de răspunsuri la “Caut firme care oferta garantie si plata in rate pt constructie casa, langa Bucuresti”

Buna ziua. Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect sau enumerati de catre o terta persoana. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie.
Garantia lucrarilor in constructii este reglementata de Legea 10/1995 cu modificatile ulterioare. Un contract de construire presupune si are reglementat in continutul lui toate clauzele de garantie.

Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati.
E-mail:
office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com ,
Telefoane :
0742756576 , 0767954857

DA Dnu florin ofer gaqrantie lucrare plate in etape .
dupa ce vad proiectul putem negocia pretul la mp.doresc sa ne vedem pt detalii.
Se incheie contract. plata in etape.
0720097974. 0769443235.
Cu respect si stima
Gravuj Iosif

Putem estima 120-160euro\mp la rosu,la cheie,minim 290euro\mp,se poate construi si mai ieftin si mai scump,depinde de ce va doriti,daca facem noi proiectarea putem obtine un pret minim sau va putem arata lucrari executate si puteti intreba direct proprietari.Oferim garantie.Daca aveti proiectul puteti sa-l trimiteti pt a calcula pretul. Relatii la 0724156676;0748515893 e-mail vilmacomp1969@yahoo.com

Buna seara.
In primul rand ce inseamna la dvs. conceptul „plata in rate”?
Oricum casa se plateste in rate la constructie. Nimeni pe lumea asta nu da bani in avans pentru constructie. Se stabilesc etape de constructie si se platesc la finalizarea acestora. Ratele pot insemna 2 saptamani sau maxim o luna.
Sunt sigur ca dvs. va referiti la rate anuale. De aceea ma abtin sa ma pronunt deoarece rata anuala inseamna creditare. Iar rata inflatiei fiind in crestere an de an, ar insemna un cost mai mare de constructie in faza de manopera. Sa nu mentionati de contract ca nu-l iau in calcul si nimeni nu-l ia. Pana recuperezi banii poate dura si 15 ani care la rata inflatiei nu insemna nimic.
Sa fim un pic transparenti domnule Florin. Oamenii mananca ACUM, nu in rate.
Revin cu intrebarea: ce fel de rate propuneti dvs?
Cu consideratie,
bsterea@yahoo.com

Pentru dl.Bogdan Sterea. Daca cititi inca o data cu atentie scrie plata pe etape nu in rate. Stima

SC.Lazar Total Constructii SRL.
Construieste case- vile la rosu sau la cheie,proiectare case, obtinem avize,autorizatii, in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov,zidarii,gresie,
faianta,parchet,acoperisuri,mansarde,termoizolatii,renovari, consolidari,
finisari case ,cu sau fara materialele firmei.Pentru relatii 0766813228

Suntem o firma cu experienta de circa 15 ani. Chiar am terminat o casa in comuna Dragomiresti langa sat Bacu La suprafata de 168 mp a costat 22 000 euro manopera cu materiale Plata s-a facut pe etape finalizate respectiv receptionate Relatii la 0721123300 sau gmarius69@yahoo.com

Buna ziua.
Rusinos pentru mine sa nu vad ca etape inseamna faze si nu rate.
Stimate domn, asa cum spuneam anterior, acum cateva luni, orice firma sau echipa nu are cum sa nu lucreze cu plata pe faze, etape. Totusi, in intrebare dvs. ati spus plata in rate cu toate ca in descriere va refereati la faze de executie. Adevarul fiind undeva la mijloc si dvs. fiind clientul, va dau dreptate si trec la urmatorul subiect.
Va pot realiza constructia casei dvs. cu factura, cu deviz de lucrari, cu dirigentie de santier, cu tot ceea ce inseamna legal insa trebuie sa stiti si dvs. ca acest lucru inseamna implicarea statului si fiscalizarea casei ceea ce inseamna bani in plus. Eu am doua srl-uri, una fara TVA, cealalta cu TVA si va pot sprijini in realizarea proiectului dvs. cu garantie, control pe faze de executie, dirigentie, intocmirea cartii constructiei, factura fiscala insa va trebui sa stam de vorba serios pe aceasta tema.
Daca sunt in asentimentul dvs. va astept cu detalii la bsterea@yahoo.com sa discutam.
Cu stima.

Buna ziua,

Sunt curioasa cum ati construit casa pana la urma.
V-ati angajat un diriginte de santier dvs sau ati lasat firma de constructii sa il aduca (conflict de interes, evident)?
Multumesc.

Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a companiei SC SAN Gelus Construct SRL si a produselor noastre.
Înfiinţată în anul 2012 in cadrul grupului de firme GELUS GROUP, S.C.SAN GELUS CONSTRUCT S.R.L.s-a format pentru a dezvolta activitatea din constructii si lucrarile conexe constructiilor pentru scaderea costurilor de executie a lucrarilor. Deschisă spre nou,in plina dezvoltare, orientată spre o gamă largă de produse şi servicii din domeniul constructiilor civile si industriale :
• locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant
• amenajari interioare
• instalatii electrice sanitare si termice, confectii metalice
• design si peisagistica
• De ce sa lucrati cu noi?
• Pentru ca suntem:
• – o companie mica
• – cu preturi mici
• – cu termene de executie mici
• Pentru ca respectam:
• – standardele de calitate
• – bugetele stabilite
• – termenele promise
• Suntem o echipa restransa, fara costurile unei regii de constructii, flexibila, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie mici.
• Dar o echipa completa, care poate rezolva toate aspectele unui proiect, cu toate categoriile de lucrari implicate: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil,mobilier,scari sticla,termopane,proiecte de design,alte activitatii si produse.

• Mobil: 0740069715; 0740253715
gelus_construct@yahoo.com

DecoArt Trading executa mobila la comanda dupa schitele clientului. Suntem partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial.
Scopul nostru este sa cream mobila adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client. Realizam mobila dormitor,dressing-uri,mobila bucatarie,foisoare de lemn pentru curte,paturi,scaune,mobilier pentru pensiuni,restaurante,banci..cat si pentru persoane fizice,avem preturi pentru toate buzunarele!
Servicile de transport si montaj sunt gratuite, DecoArt Trading punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.
Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit: de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, lemnul,furniturile si feroneria (balamale, glisiere, manere, demontabili, accesorii) sunt de cea mai buna calitate asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp.

Numar de contact d-na Sofia 0742450384

Ne puteti gasi si pe FACEBOOK la adresa https://www.facebook.com/decoarttrading srl

Buna dimineata,
Puteti beneficia de experienta de peste 20 de ani a designerului nostru si de propuneri inteligente prin care sa va reduceti continuu costurile cu incalzirea, apa calda, curentul electric. De asemenea va putem propune o modalitate prin care constructia sa va aduca un venit.

Toate cele bune
facebook.com/spatiulideal

Buna ziua
Sunt interesata de constructia unei case familiare in cluj napoca cu plate in rate pe o perioada de 2,5 ani pot oferi un avans de max 15000 euro. Casa poate fi la stadiul de rosu dar sa fie izolata. As dori daca se poate niste preturi normale nu ca cele gasite in cluj de sute de mii de euro.
Cei interesati ma pot contacta pe roxy_ral@yahoo.com

Va multumesc!

Bună ziua. As dori sa întreb dacă exista firme în județul Argeș care poate amanaja și construi o anexa în rate cu contract notarial. Țin sa menționez faptul ca nu pot oferi avans dar pot plăti în jur de 500 euro pe luna. Va rog sa îmi scrieți pe adresa de e-mail cris_panty@yahoo.com. Va mulțumesc

Oferim servicii si lucrari complete de instalatii sanitare- termice-canalizare si electrice:
-Interventii electrice (remedieri, verificare, intretinere)
-Executie cablat,case,apartamente,hale..etc
-Montaj prize,intrerupatoare,tablou+ sigurante,aplica,senzor miscare,panou radiant..etc
-Reparatii instalatii electrice
-Reparatii instalatii sanitare
-Instalare masina spalat rufe
-Instalare masina spalat vase
-Montaj chiuveta
-Montaj baterii apa
-Montaj robinet
-Montaj wc
-Montaj bideu
-Montaj lavoar
-Montaj cazi baie si cabine de dus
-Montaj apometre apa
-Montaj accesorii pentru baie şi bucătărie
-Inlocuit sifon chiuveta sau cada
-Inlocuire tevi
-Desfundat chiuveta sau lavoar
-Coloane de apa rece si apa calda
-Coloane canalizare si racordari la coloane
-Montaj si reparatii de teava zincata, PPR, polietilena sau pexal
-Montaj centrale termice si boiler
-Montaj calorifer
-Incalzire in pardoseala
-Plus multe altele care nu au fost cuprinse in aceasta descriere. Pt orice fel de intrebare sau problema, va stau la dispozitie la nunarul de telefon . Pentru comenzi nu ezitați să ne contactați , lucrul bine facut e prioritatea noastră iar calitatea se vede în timp !

Executam și reparații în regim de urgenta, chiar și în weekend.
Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi.
gelus_construct@yahoo.com,0740253715/0740253716

Buna ziua,doresc sa construiesc o casa din lemn,izolata,intre 130 si 180 de metri patrati
Doresc o firma care lucreaza Cu credite ipotecare,casa mi-ar placea sa coste undeva la 50000 de euro,pot da un avana de 15000 de euro,un credit de 10 ani.Astept sa ma contactati,Sunt din Curtea de Arges

Consultanta imobiliara,evaluare-expertizare la imobiliare
Asiguram consultanta,evaluare si expertiza,la achizitia de locuinte vechi si noi,scutindu-va de costuri ulterioare la renovari,intretinere si chiar rezistenta imobilului.Eliminati disconfortul ,stresul si tensunile din familie prin simpla apelare la un specialist.ASIGURAM SERVICII IN TOATA TARA.Important pentru noi,va fi multumirea clientilor ,linistea si recomandarea.Ce inseamna aceasta consiliere?-verificarea actelor daca sunt corespunzatoare,-evaluarea bunului si valoarea investitiilor in reparatii,a eventualelor vicii de constructie,intretinerea ,-expertiza tehnica si solutii tehnice ,inclusiv costuri.-supraveghere a unei constructii in derulare si solutii pt reducerea costurilor,-sugestii pentru imbunatatirea confortului si scaderea costurilor de mentenanta a locuintelor.Recomandam pe linga solutii tehnice si echipe(colaboratoare) pentru executie si impementarea lor,numai la solicitarea beneficiarului.Informatii la 0740253715.gelus_construct@yahoo.com

BUNĂ ZIUA!Am casa la partier an constructie 2017 cu suprafața 78 metri și terasa de 10 metri.As dori podul sa îl mansardez sa fac 2 dormitoare și baie.As dori o firma sa facă lucrările plus materiale și sa pot achita în rate.Dacă este posibil așa ceva va rog sa îmi răspundeți. CASA SEAFLA ÎN ORAȘUL PANTELIMON JUDEt
Ilfov.nr tel 0727607794 dacă este posibil răspunsul prin mesenger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *