Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa la rosu din octombrie pana vine iarna. Este timp?

Buna ziua,
as dori sa va intreb: Este ok daca incepem constructia unei case in luna octombrie?
Planul nostru e sa ridicam casa la rosu pana vine iarna.
Va multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Constructie casa la rosu din octombrie pana vine iarna. Este timp?

12 răspunsuri la “Constructie casa la rosu din octombrie pana vine iarna. Este timp?”

Buna ziua .
Depinde foarte mult cat este de mare casa pe care doriti sa o realizati . Nu mai este timp sa o realizati pana la venirea iernii daca casa are regim de inaltima P+ E / P + M. Se paoate incepe constructia, pana la un anumit stagiu sa se construiasca apoi se poate proteza impotrica intemperiilor. Depinde foarte mult cat de urgent va este realizarea ei, la fel depinde daca se realizeaza din lemn sau caramida.
Sfaturi si sugestii la CasaTaMultVisata.

buna ziua. da daca este P+M
IOSIF.
Construim case vile la rosu cheie.Zidarie tencuieli tinci gletuiri gresie faianta rigips renovari demolari consolidari amenajari inte-ext sapa parchet piscine garduri acoperis placare polistiren decorativa Ap sc.blc spatii comerciale.0769443235. 0720097974.
Toata gama in constructii. romeo.activconstruct@yahoo.com

DA SE POATE REALIZA LA ROSU SI DACA TIMPUL PERMITE SE POATE SI TENCUI.
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA TEL.-0765563087 SAU 0743231345
MENTIONEZ CA NU AVEM PRETURI MARI.
O ZI BUNA VA DORESC!
ALEXANDRU TUDOR

Teoretic da , practic e mai greu. Trebuie sa fi atent la alegerea echipei de constructori. Echipele bune au lucrari programate.

DPV economic este o eroare majora.
Protectia pe timp de iarna va costa finisajul e calitate superioara. adica in loc de greaie puteti monta granit.
Nu va sfatuiesc sa incepeti constructia acum… Daca aveti cunostinte la Bog’art sau altele, puteti construi pe masura dar pretul este cel putin dublu. La primavara, va putem ajuta noi, cei prezenti aici…
Cu stima
bsterea@yahoo.com
0748704725

Depinde de casa,timp sau urgenta d-voastra.Daca o incepeti in primavara aveti timp pt a cauta constructori si a negocia preturi,de obicei iarna mai scad preturile si la materiale.Doar la rosu, daca nu are demisol,ar fi timp,daaaar…?pt mai multe detalii tel 0724156676;0748515893 sau e-mail

Buna ziua, sant din Bucuresti si in curand cam in noiembrie o sa imi cumpar un teren in Slobozia si doresc sa imi ridic o casa formata din 1 baie,1 bucatarie,2 dormitoare si o sufragerie pe o suprafata de 100m acoperisul intr-o singura apa,fara etaj caut echipa plus un inginer sau diriginte de santier care sa coordoneze lucrarea,mentionez ca nu ofer cazare pentru cei din Bucuresti sau din alte localitati daca se poate din Slobozia e si mai bine intrebarea e se poate ridica pana la iarna sau macar fundatia,2 cam,baia,bucataria,acoperisul restul cand da caldura si cam cat ar fi costul si executia lucrarii cu materialele mele.
P.S Impartiti cei 100m si faceti un calcul!
Va doresc o zi buna!

Buna ziua
D-le Petre pentru oferta de pret cu privire solicitarea dvs , va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul:plansa fundatie, plansa parter, plansa invelitoare, sectiunea principala si noi o sa va facem oferta dorita.
Daca nu aveti proiect ar trebui inceputa discutia pentru proiect , Studiu Geotehnic, suprafete , materiale folosite, s.a.m.d. apoi cu privire la costurile casei dorite.
Dispunem de toate echipamentele si logistica necesara realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, etc…..)
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Pentru oferta de pret pentru proiectare si executia de lucrarii va rugam sa ne contactati.
Cu respect si stima,

Echipa ”CasaTaMultVisata”
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857

Indiferent de proiect, fără minim 10.000€ nu va apucati de nimik!
Daca aveti mai putini bani si totusi vreti sa construiti, faceti măcar fundatia, cca 4000 €.

daca nu ati executat lucrarea ma puteti contacta pt mai multe detali si binenteles de pret 0733739838

Buna ziua, sant din Ploiesti, o sa imi cumpar un teren langa Ploiesti si doresc sa imi ridic o casa formata din 1 baie,1 bucatarie,2 dormitoare si o sufragerie pe o suprafata de 100m ,fara etaj caut echipa sau firma de constructii serioasa,si as dori sa stiu cam cat ar fi costul si executia lucrarii cu materialele dumneavoastra
Va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *