Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casa 200 mp construibili cu etaj

As vrea sa-mi construiesc o casa de circa 200 m construibili cu etaj si as vrea sa stiu cit m-ar costa aproximativ la rosu si la cheie. Va multumesc!


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Costuri casa 200 mp construibili cu etaj.

7 răspunsuri la “Costuri casa 200 mp construibili cu etaj”

Buna seara , DL MARIAN , reprezint societatea de constructii
SC MIRCOST SRL CAMPINA .referitor la intrebarea dvs. un
pret informativ pentru casa dvs. ar fi in jur de

-28000 euro constructie la rosu
-55000 euro constructie la cheie

Pentru mai multe detalii tel ;0743028684

Buna ziua. Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Daca nu aveti proiect va potem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576 , 0767954857

Buna Ziua…Sint Construgtor din Miercurea -Ciuc cu o echipa de 10-oameni si o casa de 200-m2 ar fi….Casa la rosu 200 mp, P+Et+M, 70 mp /70 mp /60 mp nivel, pret 26.000 euro, include materiale si manopera, caramida Porotherm.
Timp de executie 2 LUNI……….. Casa LA CHEIE 200 mp, P+Et+M, 70 mp /70 mp/60 mp nivel,pret 53.000 euro, include: izolatie polistiren 10 cm, gresie, faianta, parchet, lavabila, termopane culoarea alb 5 camere geam LowE, centrala termica, calorifere, acoperis tabla tip Lindab.
Timp de executie 3,5 LUNI.Pentru detali va rac sa ma contactati tel..0747364674..Veress Andras

Buna ziua,
Cu tot respectul va spun ca nu se poate anticipa un pret doar pe baza suprafetei construite. In primul rand este important de stiut din ce este alcatuita structura (zidarie sau lemn), apoi topografia si geologia terenului pot influenta costurile de executie a fundatiilor,trebuie cunoscute date despre dotari, utilitati, tipuri de finisaje.
O oferta serioasa si corecta se face doar pe baza unui proiect tehnic. Daca aveti un proiect trimiteti prin mail la niros_ned@yahoo.com si in cel mai scurt timp va voi prezenta o oferta.
Cu stima
Sorin Nedelcu

Buna seara.
Iaca imi prezint si eu oferta in urmatoarele conditii:
1. Dvs. imi veti furniza ce finisaje doriti sa aveti iar eu voi calcula devizul de executie materiale+manopera+consumabile+transport pentru faza de „la cheie”
2. Dvs. imi veti furniza planul de executie al casei in faza de „rosu” si va voi livra oferta de constructie la rosu.

Daca nu mi le veti da inseamna ca nu ati vrut sa platiti pentru antemasuratori la arhitect ceea ce inseamna ca vreti mocca ceea ce inseamna ca ma retrag din cursa deoarece este o pierdere de timp.
Daca mi le veti da inseamna ca intelegeti necesitatea unui calcul economic si raport cost/beneficiu avantajos pentru dvs.
Va sfatuiesc sa luati in calcul si fosa si gardul si camera tehnica. Totul la pachet. Nu uitati ca dvs. veti plati material+manopera+transport+consumabile. Daca am calculat gresit inseamna ca voi plati din buzunar cvaloarea articolului de deviz in baza incompetentei mele desi ma indoiesc ca s-ar ajuge la asa ceva. Vedeti dvs, eu am foarte mare incredere in mine. Daca doriti sa fim posibili partneri, trimiteti-mi proiectul la bsterea@yahoo.com O s-o scoatem la capat.

Si eu sunt de acord ca pe baza proiectului se calculeaza pretul.Cel mai avantajos este pe inaltime,cu cat suprafata fundatiei si acoperisului este mai mare cu atat pretul pe mp creste.pt o casa patrata sau dreptunghiulara cu acoperisul in 2 ape,parter-etaj-mansarda pretul la rosu ar fi 110-125euro\mp iar la cheie, greu de spus,depinde de ce doriti,un 300euro.Am o firma de constructii in RM Valcea de 15 ani si am facut case si scumpe si ieftine.Va pot trimite poze cu case si preturi sau va pot spune chiar proprietari costul[luam in considerare doar casele facute anultrecut si acesta].Pt mai multe relatii tel 0724156676;0748515893 sau e-mail

sunt firma constructi am executat toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie pretul este discutabil in ziua de astazi cine a lucrat cateva luni in constructi deja ori are firma sau echipa 0733739838

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *