Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri casa cu etaj si garaj sub parter


Cat ma poate costa o casa la rosu cu garaj dedesubt. Parter de 85 mp si etaj 1 de 85 mp plus acoperis? Cat teren ar trebui pentru o astfel de casa?


Intrebare de la Tudorel, pe adresa redactiei: Costuri casa cu etaj si garaj sub parter.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

CALIN LUCIAN in octombrie 24th, 2013

Buna ziua,e greu de dat un raspuns din burta fara a avea planuri,cantitati si alte acte necesare unei constructii,dar ca un pret imformativ manopera este undeva la 35-40 euro/mp iar cu tot cu materiale poate ajunge undeva in jur de 120-145 euro/mp,asta este doar ceva imformativ, pentru un pret cit de cit apropiat de valoarea finala este nevoie obligatoriu de caiet de sarcini ,plan si alte acte,orice in plus sint numai vorbe fara prea mare valoare.

Casatamultvisata in octombrie 24th, 2013

Buna ziua
O sa incep cu inceputul. Suprafata de teren de care va trebui sa dispuneti pentru a realiza constructia dorita este influentata de POT, CUT, C.U. si alte elemente . cele enumerate mai sus difera de la o zona la alta.
nu se poate extima costurile unei constructii dupa suprafata fara a cunoaste natura terenului , Studiu Geo, proiect , etc ….
Fara acestea sunt doar povesti
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati.
E-mail:
office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com ,
Telefoane :
0742756576 , 0767954857

Stephy in octombrie 24th, 2013

Salutare Tudorele,

Eu sunt cea mai sincera Persoana si iti dau pretul corect Pretul corect este:Fara numar fara numar,fara numar si te rog sa tii cont de proverbul Romanesc:Daca faci socoteala cate foi intra intr-o placinta nu o mai mananci…Socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ.Apare neprevazutul…Eu te sfatuiesc sa intri in joc de la inceput, cu Meseriasi Profesionisti Realisti si de bun simt, asa sa iti ajute D-zeu.Chao

Casatamultvisata in octombrie 24th, 2013

Stimati domni, beneficiari sau potentiali clienti ofertele de pret se realizeaza in functie de proiect, proiectul tehnic. Pe baza proictului tehnic si a necesarului de materiale se realizeaza un deviz , acel deviz este sfant si se face oferta.
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati.
E-mail:
office@casatamultvisata.ro , casatamultvisata@yahoo.com ,
Telefoane :
0742756576 , 0767954857

Mihai Lazar in octombrie 25th, 2013

Domnule Tudorel casa d-voastra,din proprie experienta acumulata in cei peste 20 de ani stati prin santiere zi de zi costa exact 25.500 euro nu poate sa coste mai mult indiferent de cantitatile de materiale din proiect,pentru detalii ma puteti contacta la adresa de email.gimianaimpex@gmail.com

Marius in ianuarie 7th, 2014

Domnule Tudorel costul este de 22 500 euro manopera cu materiale Pentru mai multe relatii e mail gmarius69@yahoo.com

diguta gheorghe in ianuarie 11th, 2014

domnilor beneficiari lucrati cu materialele dv negociati doar manopera nu si materialele 0733739838

Ungherea CRISTIAN in august 14th, 2014

Buna ziua,

se pot da multe preturi,propunerea mea este sa privim ca niste profesionisti lucrurile,daca aveti un buget se poate proiecta o casa pe doleantele dumneavoastra.
Reprezin o firma care ofera servicii complete si profesionale in constructii de la proiectare,ofertare,consiliere tehnica,dirigentie.
Bine este sa putem avea o intalnire pentru a va prezenta sistemele constructive pe care le promovam si a va consilia tehnic functie de bugetul de care dispuneti pentru aceasta casa. Noi va asteptam la sediul nostru sau daca doriti ca intalnirea sa aiba loc in alta locatie noi venim cu interes.

Un lucru este cert nu aveti nimic de pierdut ci numai de castigat.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii