Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri mansardare 60 metri patrati

Buna, as avea si eu o intrebare. Cat ar costa mansardarea unui spatiu de 60 mp la cheie? Si care e pretul pe metru patrat. (Timisoara)


Intrebare de la Popovici, pe adresa redactiei: Costuri mansardare 60 metri patrati.

5 răspunsuri la “Costuri mansardare 60 metri patrati”

Hm, pretul la m2 se determina clar, numai in urma calculelor materialelor si manoperelor folosite. Pretul/m2 este egal cu total deviz/suprafata.
Din lobul frontal citez: o mansarda de 68 de m2 construita din panouri tip sandwich, termoizolata cu EPS60, pereti despartitori ptr 2 camere si o baie, sapa, electrica si baie utilata la pretentii medii a ajuns la un cost de 11800 euro, la cheie. Pret final: 11800 euro/68 =173.529 euro materiale+manopera. Asta se intampla anul trecut. Anul acesta… sau anul viitor, nu stiu. Trebuie calculat si, stimate domn, sa nu va faceti iluzii ca cineva in lumea asta poate sa va spuna un pret exact fara sa faca un calcul dupa un plan.
Spor!
cu stima,
Bogdan

orice calcul se face dupa un proiect sau in urma unor masuratori facute la fata locului 0733739838

Buna ziua,

As dori sa stiu un pret estimativ pentru o mansardare de 60 m .Va rog sa -mi trimiteti la aceasta adresa de mail oliviamurarita@yahoo.com ce detalii aveti nevoie pentru a-mi face un pret estimativ.
Rog seriozitate si promptitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *