Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Imagini spectaculoase cu bai de lux

amenajare baie moderna stil asiatic minimalist

Am tot vorbit aici, pe casadex.ro, despre bai mari, despre bai mici, despre bai in diverse culori si stiluri de amenajare, dar nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata despre bai spectaculoase, bai de lux.


Sunt sigura ca luxul arata diferit in imaginatia fiecaruia dintre noi. Pentru unii luxul este exprimat de diverse finisaje de elita. Pentru altii luxul inseamna o incapere mai spatioasa cu obiecte sanitare unicat sau cel mult de serie limitata. Iar pentru majoritatea oamenilor luxul inseamna, adesea, acel ceva pe care nu si-l pot permite. Dar toti, absolut toti ne permitem sa visam.

Asa ca astazi iti propun sa visam impreuna la bai de lux ca cele din galeria foto de mai jos. De fapt, imaginile reprezinta o colectie de bai moderne absolut spectaculoase, in amenajarea carora au fost folosite doar materiale si finisaje de calitate, multe dintre ele la indemana oricui (piatra naturala, lemn, marmura, gresie, faianta, mozaic, panouri din sticla colorata etc), obiecte sanitare cu design deosebit si elemente decorative de lux.

O sa vezi ca, in majoritatea cazurilor, suprafata mare a baii este cea care permite crearea unui interior deosebit. De pilda, intr-o baie obinuita de bloc nu ai cum sa pui cu adevarat in valoare a cada stativ care pur si simplu cere sa fie admirata. Cum de altfel nu poti amenaja un loc de relaxare compus dintr-un sezlong sau o mini canapea, asa cum vedem in baile de mari dimensiuni. Nici nu stiu cat de utile ar fi sezlongul sau canapeaua intr-o baie, dar recunosc ca arata intr-un mare fel.

Din punctul meu de vedere cele mai frumoase bai din colectia de mai jos sunt cele decorate cu piatra si lemn si dotate cu ferestre mari si privelisti uluitoare. Tu ce parere ai?

Un răspuns la “Imagini spectaculoase cu bai de lux”

Buna ziua
ma numesc Vasiliu Corneliu si vreau sa renovez o baie de apartament. Ma intereseaza si pe mine daca va ocupați de renovări .ap este in berceni. Nr de tel 0722747761

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *