Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Livinguri moderne cu semineu – 15 IMAGINI

idei amenajare living modern cu semineuNu cred ca exista cineva care sa nu-si fi dorit macar o data in viata un living cu semineu, in fata caruia sa se poata relaxa si incalzi in serile reci de iarna. In vremurile noastre, cu toate sistemele moderne de incalzire, semineul a cam fost dat uitarii, considerat fiind de multa lume un element caracteristic stilurilor vechi de amenajare a casei.


Mi s-a intamplat chiar sa cunosc persoane care isi exprimau regretul ca au fost nevoite sa renunte la visul de a avea un semineu in living deoarece stilul modern al acestuia nu prea are nimic in comun cu aspectul unui semineu. Probabil ca nu stiau de existenta semineelor concepute special pentru a fi integrate in interioarele amenajate in stil modern si minimalist.

Si ca sa nu lungim vorba, iti propun sa te convingi de acest lucru, rasfoind galeria foto de mai jos. Ti-am pregatit o colectie de imagini cu livinguri moderne dotate cu seminee cu design deosebit. Vei vedea modele ce pastreaza linia semineului clasic, modele proiectate sa deserveasca silmultan doua incaperi, integrate intr-un perete despartitor si alte modele ce par desprinse din filmele SF, avand forme neobisnuite si fiind suspendate de tavanul livingului.

Si pentru a te convinge ca in realitate semineul nu s-a demodat niciodata, poti vedea mai multe modele de seminee cu design modern unic, cateva dintre ele avand semnatura unor designeri celebri, aici: modele de seminee cu design modern si deosebit.

sursa foto: decoist.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *