Categorii
Intrebari de la cititori

Podeaua epoxidica e potrivita pentru locuinte? La ce costuri?

Podeaua epoxidica e potrivita pentru locuinte? Daca da, care sunt etapele, materialele si daca se poate un cost aproximativ pentru m.p.?
Am intalnit de curand termenul „marmoleum”, dar nu-mi amintesc sa-l fi intalnit ca si produs. Unde il pot gasi?


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Podeaua epoxidica e potrivita pentru locuinte? La ce costuri?

Nota redactiei:
Citeste si
Pardoseli decorative turnate. Rasini si vopseluri epoxidice
Marmoleum, un material inovator pentru placarea pardoselilor

4 răspunsuri la “Podeaua epoxidica e potrivita pentru locuinte? La ce costuri?”

Vopseaua epoxidica este potrivita in locuinte doar pentru zone de garaj, la pardoseala.
Marmoleum este un fel de parchet laminat cu fata din PVC asemanator cu linoeumul. E un nou material ce depa montaj arata ca linoleumul. Il gasiti a search pe google.. Spor!
bsterea@yahoo.com

cu tot respectul, Bogdan, imi permit sa te contrazic. epoxidica se preteaza la fel de bine atat in finisarea pardoselilor industriale sau tehnice, cum ai spus si tu, dar si pentru pardoselile interioare. si din cate stiu epoxidica poate fi aplicata nu doar pe pardoseli ci si pe pereti, adica pe suprafete verticale. nu stiu care este tehnica exacta si cat ar costa, dar ca sa-i raspund doamnei Cristina, DA, rasinile epoxidice se preteaza si in finisarea pardoselilor din spatiile rezidentiale, adica din locuinte.

apropo de marmoleum – il puteti gasi la magazinele specializate in pardoseli la sectiunea linoleum. dar cred ca trebuie sa va adresati magazinelor mai cu staif, ca sa zic asa. din ce am inteles, este un material net superior linoleumului si lumea nu prea a auzit de el. stiu ca am citit chiar si pe casadex.ro un articol amplu pe subiectul asta.

numai bine!

vopsea epoxidica se preteaza la interior si exterior,este foarte frumoasa,poti realiza multe modele si figuri geometrice,costurile af fi pentru amorsa , intaritor si vopsea aproximativ 7 euro metrul patrat plus manopera,este necesar ca suprafata de lucru sa fie cat mai nivelata si finisata,0724045671 pentru o eventuala colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *