Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa schimb pozitia caloriferelor, sa le mut de la geam


Buna ziua, ne renovam apartamentul si am dori sa schimbam pozitia caloriferelor, adica la dormitoare sa le punem dupa usa, mentionez ca apartamentul este izolat exterior. Intrebarea ar fi daca este indicat sa punem caloriferele de la geam dupa usa?


Va multumim.

Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Vreau sa schimb pozitia caloriferelor, sa le mut de la geam.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

casatamultvisata in octombrie 27th, 2013

NU este indicat si nici nu va sfatuim sa faceti asemenea treaba. Pozitionarea caloriferelor sub geamuri are un rol foarte important.

Bogdan in octombrie 27th, 2013

Subscriu celor spuse de concurenta de mai sus. Daca va deranjeaza grosimea, optati pentru unele „slim”. Daca totusi tineti mortis sa schimbati pozitia lor, va stau la dispozitie. Pana la urma confortul vizual este mai important decat recomandarea tehnica?
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

casatamultvisata in octombrie 27th, 2013

Nu suntem in concurenta cu dvs dle Sterea si nu dispunem de timp sa detaliem fiecare faza determinata a unei lucrari sau a unui proiect sau deviz aferent P.TH. Analizati care sunt consecintele in care se pune un radiator in alta parte a unei incaperi si nu sub geam? geamurile sunt cum sunt si pot sa va tin un curs de facultate pe tema confortului termic si a incalzirii cladirilor sau a pierderilor de caldura.

adrian in noiembrie 27th, 2015

Intradevar este importanta pozitionarea caloriferului in dreptul geamului , dar daca peretele este izolat la exterior sansele de igrasie, umiditate, etc…ar fi de 5 % . deci se poate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii