Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa schimb pozitia caloriferelor, sa le mut de la geam

Buna ziua, ne renovam apartamentul si am dori sa schimbam pozitia caloriferelor, adica la dormitoare sa le punem dupa usa, mentionez ca apartamentul este izolat exterior. Intrebarea ar fi daca este indicat sa punem caloriferele de la geam dupa usa?


Va multumim.

Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Vreau sa schimb pozitia caloriferelor, sa le mut de la geam.

4 răspunsuri la “Vreau sa schimb pozitia caloriferelor, sa le mut de la geam”

NU este indicat si nici nu va sfatuim sa faceti asemenea treaba. Pozitionarea caloriferelor sub geamuri are un rol foarte important.

Subscriu celor spuse de concurenta de mai sus. Daca va deranjeaza grosimea, optati pentru unele „slim”. Daca totusi tineti mortis sa schimbati pozitia lor, va stau la dispozitie. Pana la urma confortul vizual este mai important decat recomandarea tehnica?
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Nu suntem in concurenta cu dvs dle Sterea si nu dispunem de timp sa detaliem fiecare faza determinata a unei lucrari sau a unui proiect sau deviz aferent P.TH. Analizati care sunt consecintele in care se pune un radiator in alta parte a unei incaperi si nu sub geam? geamurile sunt cum sunt si pot sa va tin un curs de facultate pe tema confortului termic si a incalzirii cladirilor sau a pierderilor de caldura.

Intradevar este importanta pozitionarea caloriferului in dreptul geamului , dar daca peretele este izolat la exterior sansele de igrasie, umiditate, etc…ar fi de 5 % . deci se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *