Categorii
Intrebari de la cititori

Ziduri exterioare din caramida porotherm 30 si interioare din porotherm 11,5

Va salut. Daca fac zidurile exterioare din caramida porotherm 30 si zidurile interioare din porotherm 11,5 (casa are doar parter) pot sa fac un planseu ceramic din pth 60 si grinzi pth, intre camere si pod? va multzumesc.


Intrebare de la Florianno, pe adresa redactiei: Ziduri exterioare din caramida porotherm 30 si interioare din porotherm 11,5.

3 răspunsuri la “Ziduri exterioare din caramida porotherm 30 si interioare din porotherm 11,5”

Buna ziua
Se poate realiza dar aceasta operatiune tine de deschiderile pe care le aveti la casa . Inginerul structurist realizeaza proiectul tehnic si in functie de calculele lui stabileste toate detaliile dorite de dvs.
Cu respect si stima,

Echipa ”CasaTaMultVisata”

E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857

Buna ziua,
Pentru a va putea da un raspuns corect la intrebarea dumneavoastra trebuie sa cunosc 2 date principale:
-cum va fi realizata structura de rezistenta a casei
-unde va fi amplasata constructia-(in ce localitate)
Pentru a putea realiza un planseu ceramic la o constructie cu peretii interiori din porotherm de 11.5cm este obligatoriu existenta unei structuri de rezistenta in cadre(stalpi si grinzi ), peretii cu grosimea de 11.5cm avand rol doar de compartimentare.
Intrebarea legata de amplasarea constructiei, are sens pentru ca, functie de zonarea seismica, sunt zone in care este interzisa utilizarea planseelor ceramice, acestea neavand rigiditate in plan orizontal.
Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la tel. 0748217654

Stiam eu ca in constructii ideea este sa se mearga pe rigiditate si rezistenta crescuta dar, elasticitatea fiind opusul rigiditatii, mi se pare un piculet stranie afirmatia dvs. domnule Petrescu. Explicati va rog termenul de rigiditate in plan orizontal la plansee de tip ceramic? Si, cine a interzis acest nou tip de planseu?
Cu respect, stiti ceva dar nu complet. Omul nostru are pod si doreste planseu ceramic, poate i s-a parut mai ieftin, poate cool, nu e treba noastra atat timp cat structuristul i-a dat aviz favorabil. In zilele noastre, planseele se mai fac cu „patrati” de 10×10 din 60/60 si este totul OK. De ce n-ar fi si planseul ceramic OK? Casa mult visata a punctat clar: deschideri. Elementul cheie, nu-i asa? :)Si la patrati de altfel… 🙂 Deoarece vorbim despre incovoiere…
CU stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *