Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare Misto, nu?

Bucatarie compacta rotativa – modelul ideal pentru garsoniere si apartamente

bucatarie compacta rotativa model deluxe culoare movIn cautarile mele tot mai des intalnesc notiunea de „bucatarie compacta” conceputa pentru a fi integrata in garsonierele si apartamentele de mici dimeniuni. Unul dintre cele mai reusite exemple in acest sens este bucataria rotativa despre care vreau sa-ti vorbesc astazi.


Echipata cu toate elementele necesare unei bucatarii moderne, perfect functionale, bucataria rotativa are marele avantaj de a ocupa doar 1,8 metri patrati (modelul de baza). Incredibil, nu-i asa? Pare de necrezut ca, in mai putin de 2 metri patrati, pot incapea un mini frigider, o chiuveta, o plita, un cuptor in care a fost integrat si un cuptor cu microunde si dulapuri in care se pot depozita vasele si ustensilele de bucatarie. Dar asa este, cum poti vedea si tu in galeria foto de mai jos.

Compania Compact Concepts din Noua Zeelanda este „vinovata” pentru aparitia acestei bucatarii inteligente, revolutionare ce poate fi integrata in spatii extrem de mici, iar datorita sistemului rotativ de 180 grade, ofera acces usor la toate elementele integrate in ansamblul compact.

Pana in acest moment compania a dezvoltat patru modele diferite de bucatarii compacte rotative: Mini, Slim Line, Premium si DeLuxe. Dimensiunile, dotarile si, desigur, pretul sunt elementele care fac diferenta intre cele trei modele.

Designul neobisnuit si ergonomic al bucatariilor compacte rotative permite montarea acestora in coltul unei incaperi, in mijlocul acesteia sau chiar intr-un perete comun dintre doua camere.

In functie de cerintele fiecarui client in parte modelul ales poate fi adaptat, producatorii oferind o varietate mare de culori si finisaje la alegere.

Mai trebuie adaugat ca toate modelele sunt prevazute cu usi ce pot fi inchise atunci cand bucataria nu este folosita, lucru foarte util mai ales in cazul garsonierelor open space, unde e foarte dificila mascarea anumitor zone ale locuintei.

Misto, nu?

sursa foto: pinterest

6 răspunsuri la “Bucatarie compacta rotativa – modelul ideal pentru garsoniere si apartamente”

Cred ca au niste preturi….Dar sunt superbe si cred ca sunt bune si pentru locuinte mai mari, mai ales modelul de lux.

Ma intereseaza cum pot comanda si eu unul din modelele expuse ,eventual un numar de telefon sa intreb ce doresc sa mai aflu in legatura cu modelul dorit.

Buna seara, Florica!

Intr-unul dintre comentariile de mai sus gasesti link catre pagina firmei producatoare, de unde poti solicita informatiile dorite cu privire la bucatariile descrise in acest articol.

Numai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *