Categorii
Proiecte de case inedite

Casa pe care o comanzi la pachet si ti-o asamblezi singur la doar 25.000 USD

dormitor etaj mansardat casa modulara prefabricata


Pentru suma de 25.000 USD poti comanda, la pachet, o casa tocmai din Canada. O compania canadiana comercializeaza case prefabricate, usor de asamblat in doar cateva zile, in baza instructiunilor din pachet.

Casa prefabricata este un exemplu de impartire ergonomica a spatiului. Modelul de baza, cu laturile de doar 3 metri lungime, este prevazut cu un living, o bucatarie, o baie si un dormitor amenajat la etaj.

Zona de zi de la parterul micro casei dispune de suficient spatiu pentru a fi mobilata cu o canapea pe care te poti relaxa in fata televizorului. In continuarea livingului este proiectata bucataria, prevazuta cu dulapuri pentru depozitarea vaselor de gatit. Pentru a economisi putinul spatiu al casei cu amprenta de doar 9 metri patrati, treptele de acces la etaj, unde se afla un dormitor dotat cu un pat matrimonial si spatiu pentru integrarea unui dulap de haine, se desfasoara chiar deasupra mobilierului de bucatarie.

Baia minuscula este prevazuta cu un vas wc, o chiuveta si un dus turcesc cu scurgere prin pardoseala.

Casa modulara, foarte bine izolata, pentru a diminua pierderile de caldura, poate fi livrata si cu un sistem de incalzire cu panouri solare, dar si cu un colector de ape pluviale, aceste imbunatatiri facand-o economica si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Dezvoltatorii proiectului sustin ca o astfel de casa poate fi construita atat in mediu urban cat si in mediu rural, fiind potrivita atat in calitate de locuinta familiala cat si in calitate de adapost in zonele afectate de dezastre naturale. Iar faptul ca locuinta se livreaza la pachet, gata de asamblat, reduce mult costurile finale de constructie a casei.

In aceasta perioada compania canadiana NOMAD deruleaza o campanie online de strangere a fondurilor cu ajutorul carora sa dezvolte infrastructura necesara producerii in serie a caselor modulare prefabricate ce se livreaza la pachet.

sursa foto: nomadmicrohomes.com

2 răspunsuri la “Casa pe care o comanzi la pachet si ti-o asamblezi singur la doar 25.000 USD”

Mai sa fie!
Se pare ca transportul, tva-ul si profitul inseamna mai mult decat costul casei in sine!

De 25 mii usd iti faci casuta din materiale conventionale (living+dormitor+baie+bucatarie) cu o suprafata mult mai mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *