Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa pe care o comanzi la pachet si ti-o asamblezi singur la doar 25.000 USD


dormitor etaj mansardat casa modulara prefabricataPentru suma de 25.000 USD poti comanda, la pachet, o casa tocmai din Canada. O compania canadiana comercializeaza case prefabricate, usor de asamblat in doar cateva zile, in baza instructiunilor din pachet.


Casa prefabricata este un exemplu de impartire ergonomica a spatiului. Modelul de baza, cu laturile de doar 3 metri lungime, este prevazut cu un living, o bucatarie, o baie si un dormitor amenajat la etaj.

Zona de zi de la parterul micro casei dispune de suficient spatiu pentru a fi mobilata cu o canapea pe care te poti relaxa in fata televizorului. In continuarea livingului este proiectata bucataria, prevazuta cu dulapuri pentru depozitarea vaselor de gatit. Pentru a economisi putinul spatiu al casei cu amprenta de doar 9 metri patrati, treptele de acces la etaj, unde se afla un dormitor dotat cu un pat matrimonial si spatiu pentru integrarea unui dulap de haine, se desfasoara chiar deasupra mobilierului de bucatarie.

Baia minuscula este prevazuta cu un vas wc, o chiuveta si un dus turcesc cu scurgere prin pardoseala.


Casa modulara, foarte bine izolata, pentru a diminua pierderile de caldura, poate fi livrata si cu un sistem de incalzire cu panouri solare, dar si cu un colector de ape pluviale, aceste imbunatatiri facand-o economica si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Dezvoltatorii proiectului sustin ca o astfel de casa poate fi construita atat in mediu urban cat si in mediu rural, fiind potrivita atat in calitate de locuinta familiala cat si in calitate de adapost in zonele afectate de dezastre naturale. Iar faptul ca locuinta se livreaza la pachet, gata de asamblat, reduce mult costurile finale de constructie a casei.

In aceasta perioada compania canadiana NOMAD deruleaza o campanie online de strangere a fondurilor cu ajutorul carora sa dezvolte infrastructura necesara producerii in serie a caselor modulare prefabricate ce se livreaza la pachet.

sursa foto: 1
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Bogdan in noiembrie 4th, 2013

Mai sa fie!
Se pare ca transportul, tva-ul si profitul inseamna mai mult decat costul casei in sine!

Andi in noiembrie 7th, 2013

De 25 mii usd iti faci casuta din materiale conventionale (living+dormitor+baie+bucatarie) cu o suprafata mult mai mare…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii