Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri structura casa 100 m2 (fundatie, piloni, placa, acoperis)

Buna ziua, am si eu o intrbare daca se poate. La o casa de 100 m2 fundatia, piloni, placa, pioni si acoperisul fara tabla cam cat m-ar costa? Deci doar structura. multumesc anticipat.


Intrebare de la PAM, pe adresa redactiei: Costuri structura casa 100 m2 (fundatie, piloni, placa, acoperis).

12 răspunsuri la “Costuri structura casa 100 m2 (fundatie, piloni, placa, acoperis)”

Buna ziua D-l PAM.
Am spus de nenumarate ori si o sa o spunem pana se citeste ceea ce scriem.
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Nu va poate nimeni spune nici cu o aproximatie de +/-10% cat face o constructie dupa descriere sumara si fara sa studieze proiectul si sa intocmeasca un deviz de calcul.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul.
Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje / mansarda, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.

Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……

Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857

Construim PE TERENUL DUMNEAVOSTRA case de 50 mp la 5500 euro , doar Parter sau 70mp la 7500 euro P +1. Casele se construiesc din caramida porotherm , beton armat si invelitoare din tigla metalica. Pretul reprezinta PROIECT, MANOPERA si MATRIALE.Pentru finalizare la cheie se discuta pretul pentru fiecare caz in parte. Detalii pe mail cristis2003@yahoo.com sau telefon 0724743123.

Buna ziua
Dl Bogdan , nu cred ca va refetiti la noi cand afirmati „vagi afirmatii”. Sunt foarte curios cum se realizeaza acea constructie de catre cei ce afirma.
Spor la treaba si succes !!!

Buna ziua.
Desigur ca nu, casa… Am spus vagi informatii, nu afirmatii 🙂
Banuiesc ca este vorba despre o constructie monolit. Hm.
Doamna, realizati proiectele necesare si apoi alegeti sa faceti deviz. Asa veti sti cu exactitate ce costuri presupune constructia.

Buna seara
Caut si eu o echipa de meseriasi adevarati sa incep in luna martie a.c constructia unei case in jud Galati.E o casa simpla fara fite nu un buncar !
Daca mai exista profesionisti adevarati si care nu se arunca la preturi exorbitante va rog contactati-ma la LILIMINION@YAHOO.FR
Multumesc

O casa de 110mp doar parter cât m-ar costa la roșu fără sa ma intereseze de nimic, casa va fi in rm Vâlcea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *