Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Culoarea alba in amenajarea si decorarea bucatariilor moderne – 20 IMAGINI

idei amenajare bucatarie alba modernaAlbul este o culoare universala, pe care o poti folosi fara ezitare in decorul bucatariei, indiferent de stilul de amenajare ales.


Culoarea alba este sinonimul curateniei, asa ca daca te numeri printre persoanele care pun ordinea si curatenia pe primul loc, iti recomand mobila alba de bucatarie. In acest fel te vei asigura ca bucataria ta va fi mereu impecabila, suprafata alba obligandu-te la intretinerea atenta a mobilierului.

Datorita capacitatii de a reflecta lumina, albul este ideal mai ales in incaperile mici si inguste, cum sunt multe dintre bucatariile apartamentelor de bloc. Aceeasi calitate recomanda alegerea albului si in finisarea mobilierului proiectat in forma literei U sau pe doua laturi paralele. In acest fel se va evita aglomerarea vizuala a spatiului, obtinandu-se un interior placut, luminos si curat.

Pentru a anima putin interiorul bucatariei de culoare alba, poti introduce cateva accesorii sau finisaje colorate. Albul se asorteaza foarte usor, potrivindu-se cu toate culorile spectrului cromatic. Pentru amenajarea reusita a bucatariilor moderne, multi dintre designeri aleg sa completeze garnitura alba de bucatarie cu unul sau cel mult doua dulapuri de alta culoare. O alta recomandare a specialistilor in amenajari interioare este placarea peretelui din zona blatului de lucru cu panouri din sticla colorata sau alegerea unui blat care sa contrasteze cu albul dulapurilor de bucatarie.

Mai jos, gasesti o galerie foto cu 20 de bucatarii moderne de diferite dimensiuni decorate si amenajate in alb.

sursa foto: pinterest

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *