Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum ar trebui sa fie izolatia acoperisului pentru iarna si vara?


Este o casa de vanzare cu etaj-mansarda, numai ca mansarda este foarte mica la un unghi de 45 cm la o camera, iar cealalta camera nu are decat plafonul. Cum ar trebui sa fie izolatia acoperisului pentru iarna si vara?
Fundatia casei este in adancime, dar la exterior este de cel mult 40 cm. Conteaza acest lucru mult?


Intrebare de la Paula, pe adresa redactiei: Cum ar trebui sa fie izolatia acoperisului pentru iarna si vara?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Bogdan in noiembrie 18th, 2013

Buna seara.
Termoizolatia, cred ca la acest lucru va referiti, trebuie sa aiba minim 10 cm si sa fie minim de vata din sticla la plafoane.
Despre fundatie vizibila, banuiesc ca este vorba despre 40 cm elevatie vizibili de dvs la exterior. De regula, elevatia se face la 50 cm. Daca a fost realizata elevatia si apoi s-au turnat trotuare de 10 cm, elevatia ramane la 40 cm vizibila si este in regula. Puteti gauri trotuarul sa masurati. Daca ati cere planurile casei, proiectul, ati vedea daca a fost respecatata constructia casei. Daca nu vi sa da proiectul, este clar ca se ascund anumite lucruri si mai bine v-ati cauta de drum doamna Paula si ati incerca sa construiti dvs, o casa, asa cum va place.
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii