Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se monteaza caramida aparenta daca am var lavabil pe perete?

Buna ziua,
Prima mea intrebare este legata de montajul caramizii aparente si anume, daca am deja var lavabil pe perete ce trebuie sa fac ca sa am siguranta ca tine adezivul?


A doua intrebare este legata de un articol mai vechi de-al dvs legat de peretii decorati cu acest tip de caramida in care nu se vedea doar caramida rosie si rosturile albe sau gri… era un aspect de vechi iar peretele parea varuit pe alocuri. Exista un tip de caramida care arata asa sau acest efect se creeaza?

Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Cum se monteaza caramida aparenta daca am var lavabil pe perete?

3 răspunsuri la “Cum se monteaza caramida aparenta daca am var lavabil pe perete?”

Buna seara.
Operatia se numeste buciardare si se realizeaza ciocanind peretele cu un batis sau simplu, un ciocan, cm langa cm. Adezivul va „tine”.
Efectul acela se realizeaza. Cu bidineaua, apoi sters cu carpa umeda, dupa o ora se observa finalul. Se reia daca nu place. La final se lacuieste.
Face parte din smecheriile de meseriasi. Rar, dar merita tot efortul.
Spor!
Cu stima,
bsterea@yahoo.com

e total migalitor ceea ce spui. se vede ca esti de moda veche.sunt produse speciale in comert care se aplica pe suprafata cu var lavabil poi se aplica caramida aparenta.

D-l ing. Bogtan Sterea lasa te rog pe cei priceputi sa faca lucrarrea ca noi inginerii de moda veche suntem depasiti de desteptciunea lor si nu stim ce spunem. Vai de mama lor si de ei destepti ca si daca se unita la cartea lor de identitate nu stiu cum ii cheama dar au nesimtirea sa spuna ca suntem de moda veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *