Categorii
Stiri

Iata WC-ul care costa cat un duplex cu 5 camere din centrul Bucurestiului

toaleta 180000 euro londraCu 180.000 Euro poti cumpara un apartament duplex de 130 de metri patrati cu scara interioara si 5 camere in zona Unirii din centrul capitalei plus o masina nou nouta. Sau poti cheltui intreaga suma pe un wc situat intr-o cladire de birouri din cea mai scumpa zona londoneza.


La doar cativa pasi de casa Ducelui si Ducesei de Cambridge si la o distanta de doar cateva minute de Hyde Park, pe Kensington High Street din Londra, a fost scoasa la licitatie o toaleta de cativa metri patrati. Pretul de pornire al licitatiei este de 180.000 Euro, bani cu care poti cumpara o intreaga casa cu piscina in multe zone frumoase ale lumii (vezi galeria foto de mai jos).

Baia de serviciu, amplasata la mezaninul unei cladiri de birouri din caramida rosie, figureaza in acte in calitate de camera de depozitare si este dotata cu un vas wc, un lavoar si o fereastra. Suprafata mai mult decat modesta a toaletei nu permite amenajarea unei camere de locuit, dar ar putea fi folosita in calitate de birou, aflandu-se intr-o zona cu mare potential, spune comunicatul care anunta licitatia.

Plina de magazine de lux si restaurante de inalta clasa strada Kensington este preferata de cetatenii rusi si arabi cu dare de mana. Insusi proprietarul echipei de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, locuieste in vecinatatea cladirii in care se afla cea mai scumpa toaleta din lume a momentului.

Mai trebuie adaugat un mic amanunt al obiectului licitatiei. Cel care va scoate din buzunar fabuloasa suma de 180.000 Euro nu va deveni proprietarul toaletei, ci doar concesionarul spatiului pentru urmatorii 107 ani. Camera de depozitare, asa cum figureaza in acte, a fost concesionata pentru 125 de ani, incepand cu 1 noiembrie 1995, iar actualul concesionar a decis scoaterea la licitatie a spatiului.

sursa foto: auction.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *