Categorii
Intrebari de la cititori

La parchet stejar natur ce merge mai bine, in contrast sau sa pastrez aceleasi nunate?

Buna ziua,


Am renovat un apartament in care am reconditionat si am pastrat parchetul din lemn masiv de stejar natur. A iesit superb.
Pasul doi, am refurniruit usile in aceeasi unanta – stejar natur. Ferestrele sunt albe (erau si nu a fost nevoie sa le schimb).
Pasul trei, am vopsit peretele pe care „cade” lumina in nunta de olive deschis (maslina natur).

Acum ar trebui sa imi fac un corp de biblioteca cat 3/4 din perete si nu sunt sigur ce nuanta de PAL ar trebui sa aleg.
Ma ajutati cu un sfat? La parchet stejar natur ce merge mai bine, in contrast sau sa pastrez aceleasi nunate?

va multumesc,

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: La parchet stejar natur ce merge mai bine, in contrast sau sa pastrez aceleasi nunate?

Un răspuns la “La parchet stejar natur ce merge mai bine, in contrast sau sa pastrez aceleasi nunate?”

Buna ziua!

In primul rand, felicitari pentru alegerea paletei cromatice! Imbinarea nuantei de stejar cu olive este deosebit de eleganta si rafinata.

In ce priveste biblioteca din living, aveti la dispozitie mai multe optiuni. Puteti alege o biblioteca alba, in ton cu tamplaria ferestrelor. Culoarea alba contrasteaza si completeaza foarte frumos nuanta olive. Un exemplu in acest sens gasiti aici: https://www.casadex.ro/2013/12/ne-place-culoarea-olive/

Mai puteti merge in continuare pe varianta stejar. In acest caz, insa, va sugerez sa alegeti o biblioteca din lemn. Corpurile din PAL de culoarea stejar natur vor parea imitatii ieftine in contrast cu nuanta bogata a parchetului din lemn masiv.

O a treia varianta pe care v-o propun este culoarea gri, mai ales daca preferati stilurile moderne de amenajare. Griul se asorteaza atat cu nuantele lemnului cat si cu alb sau olive.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *