Categorii
Firme constructii

Profilemn – expert, Bucuresti

ProfiLemn Expert construieste pentru dvs. case de lemn marca EcoKit Romania.
Societatea ProfiLemn Expert distribuie si monteaza, in calitate de DEALER exclusiv, in Bucuresti si judetul Ilfov case pe structura de lemn (in sistem framing), ce poarta semnatura producatorului EcoKit Romania.
EcoKit Romania detine o vasta experienta in productia de case pe structura de lemn, cu sute de modele realizate prin partenerii sai pentru clientii din Romania si Franta, o parte din casele deja construite le puteti vizualiza la sectiunea REALIZARI.


De asemenea EcoKit si ProfiLemn Expert va propun 7 game cu diverse modele de case de lemn cu un design arhitectural clasic sau modern, cu spatii eficient compartimentate si ergonomice, dintre care puteti alege casa care corespunde asteptarilor si exigentelor dvs. si ale familiei dvs.

Daca deja aveti un proiect personal si doriti sa fie realizat pe structura de lemn, echipa noastra va sustine in demersul executiei lui. Fie ca alegeti o casa in varianta LA ROSU, LA SEMIFINIT sau LA CHEIE, ProfiLemn Expert va monteaza casa de lemn, se ocupa de realizarea finisajelor de interior si exterior, pastrand totodata garantia produselor marca EcoKit.

Pentru a beneficia de avantajele unei constructii de lemn – sanatoase, rezistente si ecologice – si pentru a va prezenta produsele si serviciile noastre, reprezentantii nostri comerciali va asteptam la showroom-ul nostru din Splaiul Unirii nr. 6 bl. B3A et. 5 sector 4 Bucuresti.

Date contact Profilemn – expert, Bucuresti:
Persoana contact: Elena Gheorghica
Adresa: Splaiul Unirii 6 bl B3A, Bucuresti
Mail: profilemnexpert1@gmail.com
Telefon: 0722604632

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *