Categorii
Intrebari de la cititori

Care sunt fazele si costurile pentru a ridica o casa pe structura de lemn?

Buna ziua,
Am o casa in Bucuresti, mostenire. Teren 300 mp, casa este din paianta, 2 camere, bucatarie si un hol, cam 50 mp. Noi am vrea sa facem ceva nou, pe structura de lemn, pe actualul amplasament extins pina la 75 mp, cu un pod mansardat! Care sint fazele pe care trebuie sa le urmam si ce costuri? multumesc.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Care sunt fazele si costurile pentru a ridica o casa pe structura de lemn?

6 răspunsuri la “Care sunt fazele si costurile pentru a ridica o casa pe structura de lemn?”

Primul pas este la un birou de proiectare ,dinsii va dau toate informatiile necesare si ajutorul pentru avize si autorizatiile de demolare a casei vechi si a casei pe care doriti sa o construiti
Cu stima si mult succes

noi suntem o echipa din breaza si construim in regie proprie cu asigurarea materialelor, instalatii, acoperis, proiectare….cam tot ce tine de o casa la cheie….scapati de toate grijile pentru ca noi ne ocupam de absolut totul de la pregatirea terenului, garduri, fosa, camine, pana la plantarea pomilor si amenanjarea curtii…la preturi rezonabile …numai salariile pentru muncitori tel 0722223708

Exista 2variante, casa cu pivnita si fara pivnita.
Pentru casa fara pivnita este necesara turnarea unei placi de beton care sa devina baza casei pe care se ridica constructia din lemn.
Constructia casei de lemn se poate realiza in mai multe moduri:
– in regie proprie
– casa din cherestea, se construieste dupa planuri, cu sau fara constructori
– casa din semifabricate, se comanda si se asambleaza pe placa de beton
– casa finisata, se aduce pe camion si se asambleaza (este vorba despre module, pereti gata construiti cu geamuri si finisaje, care se imbina rapid)
Exista firme care vand case de lemn, avantaj ca se obtine proiectul.
Daca se doreste contructia unei case personalizata, atunci se prefera realizarea unui proiect de catre un arhitect, dupa care se trece la constructie.

O varianta este si obtinerea unei autorizatii de constructii pentru modificarea casei existente (in sensul mansardarii si a adaugarii unor camere).De obicei se obtine mai ieftin si mai rapid decat o autorizatie de demolare si inca o autorizatie de constructie.

costurile nu se pot estima decat dupa ce aveti un proiect numai atunci putem face o estimare contact 0733739838 va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *