Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma de constructii cu istoric serios pt constructie vila in Ilfov, Pipera

Persoana privata caut firme de constructii cu istoric si referinte pentru constructie vila P+1+M. Cca 430 mp construiti.
Caut constructori specializati pe faze de executie (Proiect la ROSU; Executie ACOPERIS; Executie finisaje; Executie Instalatii)


Lucrez numai in baza unui contract de executie etapizat.

Constructia vilei va incepe in luna martie 2014. Constructia va fi in Pipera.
Astept dosare de preselectie cu istoric si referinte.

Cu stima,
George Constantinescu
ceas.elvetian@gmail.com

Raport bun calitate pret

Adresa: ILFOV, PIPERA-IANCU NICOLAE

9 răspunsuri la “Caut firma de constructii cu istoric serios pt constructie vila in Ilfov, Pipera”

O prima impresie v-o putem face vizitandu-ne pe site-ul nostru euconstructor.ro. Aici veti putea vedea portofoliul nostru si bineinteles, rubrica de contact.
Cele bune.

Salut.Nu stiu ce „dosare de preselectie” doriti,dar daca doriti un constructor,nu un intermediar,sau „Ce-Visezi-Tu-Cel-Mai-Mult” va invit la Rm Valcea pt a vedea case si a discuta direct cu proprietarii caselor construite.Pt relatii e-mail vilmacomp1969@yahoo.com tel 0748515893;0724156676

S.C. MEGA DESIGN GRUP S.R.L.
STR.DRUMUL CRETESTILOR NR.106
SECTOR 4 BUCURESTI
J40/17602/2003
CUI 16016526
TEL: 021.667.77.59

Buna seara,

Ma adresez dumneavoastra, in calitate de administrator al S.C.MEGA DESIGN GRUP S.R.L. din Bucuresti. Firma noastra este activa pe piata constructiilor din 2003 si imi exprim disponibilitatea de a colabora cu dumneavoastra pentru realizarea constructiei doar in baza unui contract transparent etapizat , incepand cu structura de rezistenta si terminand cu finisajele,conform si solicitarii facuta de dumneavoastra -Proiect la ROSU; Executie ACOPERIS; Executie finisaje .Mentionez ca nu ne ocupam si de instalatii.
Dispunem de personal calificat si practicam preturi bune pentru manopera,acestea urmand a fi stabilite de comun acord. Respectarea standardelor de calitate si predarea la termenul stabilit al lucrarilor sunt preocuparile noastre de baza.
In speranta unei posibile colaborari, va doresc de pe acum, sarbatoti fericite.

Cu multumiri,

Ioneta Floarea
tel.0216677759 / 0737324301
e-mail: floareaioneta@yahoo.com
megadesigngrup@yahoo.com

SC.LAZAR TOTAL CONSTRUCTII,executa constructii case- vile la rosu sau la cheie,cu materialele firmei,sau ale clientului,la alegere,proiectare,avize,autorizatii,in orice sector,finisaje,amenajari,consolidari,mansardari,acoperisuri,instalatii sanitare si electrice,pentru detalii email.lazar.constructii@gmail.com sau 0766813228
Cu stima

Buna ziua,
Pentru intocmirea unui deviz ferm si a unei oferte justificative, va rugam sa ne contactati la e-mail:cromprest@yahoo.com,iar o eventuala colaborare,se va face in baza unui contract etapizat si a unui grafic de esalonare,executie,plati si termene pe stadii fizice care impun constructia imobilului. Beneficiem de serviciile unui personal calificat si motivat si mentionez faptul ca putem face si cateva vizionari,una dintre acestea fiind chiar in Pipera (o casa la cheie).
Toate cele bune,
0722904669

Buna ziua,suntem o firma societate comrciala din Harghita,avem inginer constructor din Bucuresti,executam case din lemn si case din caramida la rosu sau la cheie.Daca aveti intrebari sunati, si raspunden cu mare drag! tel. 0744 207 743 ,0753 912 517.

Cu stima.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *